Kvällsrutin 12/1 2017

Kvällsrutin 12/1 2017

Kvällsrutin 12/1 2017

I denna serie kommer jag närmare visa min hudvårdsrutin och vilka produkter jag använder. Jag har nog sagt innan att jag inte har en fast rutin utan att jag väljer och vrakar bland det jag har i skåpet och tycker huden behöver den dagen. Däremot har jag en fast typ av produkt i alla steg. Här är produkterna jag använt ikväll:

RENGÖRING
Tata Harper Purifying Cleanser
: ”Powerfully purifying, this gentle creamy cleanser eliminates every last trace of make up and grime, while counteracting the ravages wrought by everyday exposure to pollutants and the elements.
Foreo Luna Mini 2: ”Rengöringsprodukten har pulseringar som är ger en förbättrad ansiktsrengöringsborste med åtta justerbara lägen som garanterar en specialanpassad rengöringsupplevelse.
Jag tycker: Ibland behöver jag en lite med djup rengöring, och då passar denna cleanser från Tata Harper bra. Den är effektiv men ändå mild. Använder den ofta tillsammans med min Foreo Luna Mini 2.

EXFOLIERING
Paula’s Choice 2% BHA Liquid: ”Effektiv för: Anti-aging; acne; förstorade porer; rynkor; rodnad; pormaskar; extra känslig hud; keratos pilaris.
Jag tycker: Det finns så mycket man kan säga om denna produkt, men jag väljer att säga såhär: en riktigt bra exfoliering med BHA (salicylsyra) för dig med oljig hud med stora porer och ev acne.

MIST
Clinique Moisture Surge Face Spray: Friska upp huden med Cliniques Moisture Surge Face Spray, en återfuktande produkt som tar hand om torr och trött hud.
Jag tycker: Åh, mists. Jag har så många… men denna är en favorit, den är fucking lush helt enkelt.

ÖGONKRÄM
Kate Somerville Goat Milk De-Puffing Eye Balm: ”This sheer formula glides on with ease to reduce puffiness and the appearance of crow’s feet, and dark circles.
Jag tycker: Har inte använt denna så mycket än, men den har visat sig effektiv på puffiga ögon, till exempel om du gråtit en hel dag eller vaknar med puffiga ögon ??

SERUM
Estée Lauder Advanced Night Repair: ”Synbarheten av ålderstecken reduceras för att ge en vacker hud. Serumet förebygger skador från alla negativa miljöpåverkningar så som ozon, föroreningar och UV strålar.
Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment: ”Effektiv för: Anti-aging; rynkor; acne; bruna fläckar (hyperpigmentering).
Jag tycker: Denna kombinationen av serum/treatment verkar min hud gilla. Lite mjukt och gosigt men samtidigt kraftfullt med Retinol.

OLJA/KRÄM
Sunday Riley Artemis (discontinued, ersatt med U.F.O): ”Complexion-balancing blend of clarifying, toning, detoxifying oils for a clean and healthy ’glow from within.’”
Jag tycker: Artemis är S U V E R Ä N mot acne och acneärr, den är discontinued men finns att få tag på på ett par ställen om man vill det. Eller så provar man den nya U.F.O; Ultra Clarifying Face Oil.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?