Kvällsrutin 13/1 2017

Kvällsrutin 13/1 2017

Kvällsrutin 13/1 2017

Kvällsrutin 13/1 2017

SMINKBORTTAGNING
Clinique Take The Day Off Balm: ”Lightweight cleansing balm quickly dissolves stubborn eye and face makeup, including those with sunscreen. Transforms from a solid balm to a silky, fluid oil upon application.

RENGÖRING
Emma Hardie Amazing Face Moringa Cleansing Balm: ”Award winning Moringa Cleansing Balm is a balanced daily cleanser that thoroughly cleanse deep in the pores, moisturises and calms all skin types.

EXFOLIERING
PIXI Glow Tonic: ”Pixi Glow Tonic är berikad med ginseng & fruktos och passar perfekt för normal till torr, trött och åldrande hud. Pixi Glow Tonic är ett härligt ansiktsvatten med en peelande effekt som ger huden en strålande glöd!

MIST
May Lindstrom The Jasmine Garden: ”Refreshing and uplifting, this soothes both skin and senses – imparting precious moisture and infusing cells with antioxidant protection, to ward against environmental stresses.

ÖGONKRÄM
Estée Lauder Revitalizing Supreme Eye Balm: ”Revitalizing Supreme Eye Balm förser huden runt ögonen med viktiga näringsämnen och återfuktar på djupet. På det viset bidrar den till att skjuta upp ålderstecknen.

SERUM
Estée Lauder Advanced Night Repair: ”Synbarheten av ålderstecken reduceras för att ge en vacker hud. Serumet förebygger skador från alla negativa miljöpåverkningar så som ozon, föroreningar och UV strålar.

OLJA/KRÄM
Medik8 Hydr8 Night: ”Hydr8 Night Advanced Antioxidant Cream är en rik och återuppbyggande nattcreme som ger optimal återfuktning för trött och miljöskadad hud.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?