Morgonrutin 13/1 2017

Morgonrutin 13/1 2017

Morgonrutin 13/1 2017

RENGÖRING
Oskia Renaissance Cleansing Gel: ”Oskia’s Renaissance Cleansing Gel is the original (and best) gel cleanser of its ilk; totally unique, it helps to strengthen and revitalise skin whilst eliminating every last speck of residual everyday grime.
Foreo Luna Mini 2: ”Rengöringsprodukten har pulseringar som är ger en förbättrad ansiktsrengöringsborste med åtta justerbara lägen som garanterar en specialanpassad rengöringsupplevelse.
Jag tycker: Detta är en av mina favoritrengöringar, den doftar gott och har en härlig konsistens. Jag har för mig att man ska tillsätta vatten för att emulsifiera den, men det gör jag inte utan jag tar bort den med en cleansing cloth (tänk liten frottéhandduk). Tillsammans med Foreo Luna Mini 2, som jag börjat använda mer, är de ett power couple.

EXFOLIERING
Paula’s Choice 2% BHA Liquid: ”Effektiv för: Anti-aging; acne; förstorade porer; rynkor; rodnad; pormaskar; extra känslig hud; keratos pilaris.
Jag tycker: Exfoliering #1 ? Den är underbar, om än lite sticky. Den lämnar en yta på huden, men den försvinner.

MIST
Kate Somerville Nourish Hydrating Firming Mist:A weightless, alcohol-free toning mist formulated with antiaging Matryxil™ 3000 to prep, set, and refresh skin with a surge of hydration.
Jag tycker: En härlig mist som återfuktar och känns fräsch, piggar upp litegrann på morgonen!

ÖGONKRÄM
Clinique Pep-Start Eye Cream: ”Pep-Start Eye Cream är en väckarklocka för ögonen. Se klarvaken och fräsch ut på bara 3 sekunder. Den återfuktar och fräschar upp.
Jag tycker: Denna ögonkräm håller vad den lovar, den är en väckarklocka för ögonen och ljusar upp ögonmrådet. Det enda jag inte gillar är den sk ”kylande” applikatorn, jag tycker inte den är kylande utan mest ivägen.

SERUM
Codage Serum N°1 – Intense Moisturizing: ”Med en kraftfull formula utvecklad för att vårda och mjukgöra torr och uttorkad hy.
Jag tycker: Det här serumet borde egentligen ha fått en plats i Best in Beauty 2016, det är så gosigt och återfuktande! Perfekt för min vintertorra hy.

OLJA/KRÄM
Medik8 C Tetra Cream: ”C-Tetra Vitamin C Day Cream är en 100 % högstabil C-vitamincreme som skyddar huden mot fria radikaler samtidigt som en sund kollagen- och elastinproduktion bibehålls.
Jag tycker: Denna kräm är ny för mig, har bara använt den i en vecka cirka. Men första intrycket är bra, tillsammans med nattkrämen Hydr8 så är de oslagbara.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?