MOTD: Testar LH Cosmetics

MOTD

Sminkning: Testar LH Cosmetics

Sminkning: Testar LH Cosmetics

I onsdags testade jag de produkter jag köpt från LH Cosmetics som är Linda Hallbergs egna märke. Jag tänkte att jag skulle visa hur sminkningen blev; jag använde två skuggor från Infinity Palette och de flesta av borstarna.

Jag gillade verkligen borstarna och paletten från LH Cosmetics, den svarta skuggan var pigmenterad och när jag swatchade resten av skuggorna på armen så kändes alla krämiga och lena. Borstarna är otroligt mjuka och plockar upp pigment bra, när jag sminkade mig i onsdags så saknade jag en liten fluffig borste; inte så konstigt. Jag hade inte den i hållaren, borsten jag pratar om är 304 Blending Brush.

Jag saknar fortfarande en mindre och ÄNNU fluffigare borste för blending, man kan ju använda 306 men den är för stor för mitt ögonområde plus att jag använder den för highlight. Jag hoppas att Linda har planer på att utveckla serien med borstar och gärna också komma med andra produkter för hon har stenkoll på detta!

Sminkning: Testar LH Cosmetics

Jag har använt

BAS
Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream, Light
Urban Decay Naked Skin Concealer, Fair Neutral
Urban Decay Naked Skin Corrector, Pink
by Terry Hyaluronic Hydra Powder

KINDER
LH Cosmetics Infinity Palette, Milky Way

ÖGON
Urban Decay Primer Potion, Anti-Age
LH Cosmetics Infinity Palette, Fornax
Dior Diorshow Maximizer 3D
Too Faced Better Than Sex Mascara

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, Granite
LH Cosmetics Infinity Palette, Fornax
Benefit Gimme Brow, Deep

LÄPPAR
KylieCosmetics KylieLipKit, Dead of Knight

VERKTYG
Beautyblender Original & Micro Mini
LH Cosmetics: 301, 303, 304, 306, 333
MAC: #170

Kommentera