Hudvård on-the-go

Hudvård on-the-go

Hudvård on-the-go

När jag reser försöker jag ha med mig lite hudvård, denna jul var inget undantag. Jag var 3 veckor hemma i Haparanda och självklart hade jag ett litet kitt med mig. Jag köpte det på Skincity innan jul och det innehåller 1st 50ml Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil, 1st 50ml Balancing Lavender Toner, 1st 50ml Hydra-Balance Day Cream och 1st 20ml Hydra-Nourish Night Cream.

Kittet är riktat mot en normal/blandhy och ska rengöra, reparera och balansera. Produkterna är vårdande och närande. Rengöringsoljan tar effektivt bort smuts och smink, ansiktsvattnet är lugnande och löser upp tilltäppta porer, dagkrämen återfuktar, reglerar talgproduktion och nattkrämen innehåller hyaluronsyra och verkar reparerande.

Hudvård on-the-go

Hudvård on-the-go

Utöver detta kit hade jag också med mig en travel size av Paula’s Choice 2% BHA Liquid, en ögonkräm och Estée Lauder Advanced Night Repair.

Normalt, när jag är hemma, blandar jag produkter utifrån vad jag känner att min hud behöver på morgonen eller kvällen. Men här kunde jag inte riktigt det utan jag fick köra på med samma produkter i ett par veckor; och min hy älskade det! Det kan också bero på att Litiumet är ute ur kroppen och därför är min hy inte lika finnig, men jag tror på en kombination. Bra produkter och inget Litium.

Min favorit ur Elemis kittet är rengöringsoljan, som jag skrivit en recension på här, tätt följd av dagkrämen som lätt sjönk in i huden och gjorde huden len.

Kittet var väl värt sitt pris och jag lämnade det faktiskt hos mina föräldrar för att det ska finnas något jag kan använda, plus att jag slipper släpa med mig allt varje gång.

Om du själv vill köpa detta kitt så finns det på Skincity och kostar 579 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?