NOTD: Smith & Cult Dark Like Me

NOTD: Dark Like Me

NOTD: Smith & Cult Dark Like Me

Har länge velat testa lacket Dark Like Me från Smith & Cult, tyvärr var det en besvikelse. Första lagret var väldigt streaky och fast det andra lagret jämnade ut det så krävdes det tre lager för detta resultat. Och ändå är det inte helt opakt utan fortfarande lite streaky up close. Det är en fin burgundy-oxblod-rödvin färg, men det hjälper tyvärr inte. Jag använde Smith & Cult bas- och topplack, blev inte imponerad och kommer fortsätta med CND Stickey och Essie Gel Setter. Kommer prova Dark Like Me med den kombon, men förväntar mig inte ett annat resultat…

0

2 Kommentarer

 1. 24 januari 2017 / 19:13

  Nej vad tråkigt att färgen inte blev som du tänkt! Ser ju galet snygg ut annars ?

  • Jenny
   Författare
   24 januari 2017 / 19:44

   Ja, den är jättefin! Men för streaky…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?