MOTD: Blast from the past

Sminkning: Blast from the past

Sminkning: Blast from the past

Åh, vilken nostalgitripp detta var! En riktig blast from the past! Jag har tänkt länge på att göra denna sminkning, men då jag inte har några foton från den tiden så hade jag svårt att minnas exakt hur jag gjorde. Men detta är nog så nära jag kommer. Jag har inte använt produkterna jag brukade använda, för de finns inte längre. Det jag har använt är en foundation, ögonbrynspenna, en flytande eyeliner och en eyeliner i pennform och läppstift. Mer än så använde jag inte. Och ja, jag är medveten om att eyelinern är dodgy… men jag hade INGEN eyeliner som inte halvt torkat. Min look var inspirerad av Death från Neil Gaimans serie Sandman, och av hur trad goths sminkade sig.

För att du ska känna av stämningen så kan du lyssna på Bauhaus – She’s In Parties nedan, precis som jag gjorde när jag sminkade mig!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?