Sara Happ: The Lip Scrub & The Lip Slip

Sara Happ: The Lip Scrub & The Lip Slip

Sara Happ: The Lip Scrub & The Lip Slip

Det kom en snygg budkille från Bring med ett paket från Cocopanda, paketet innehöll Sara Happ: The Lip Scrub & The Lip Slip. Jag har testat dem ett par dagar och idag ska jag prata om vad jag tycker om dem. Lite som ett first impression-inlägg eller nåt åt det hållet.

De kommer i en fin förpackning, The Lip Slip har ett litet band knutit i en rosett. Själva förpackningen för produkten är i plast och har ett skruvlock, båda produkterna är av ”kör ner ditt finger i burken”-typen. Det kan vara lite ohygieniskt, men jag har använt båda produkterna på kvällen efter att ha tvättat händerna och det känns lite bättre inombords då.

The Lip Scrub påminner mycket om GLAMGLOW Fizzy Lip Exfoliating Treatment i konsistensen, den är inte fullt så kladdig utan känns lite sockrigare istället för enbart kladd. Skrubben är sockerbaserad (sucrose) och innehåller också mineral olja (petrolatum). Den gör det den ska helt enkelt med en go doft av persika.

The Lip Slip är ett tjockt läppbalsam med mineral olja som andra ingrediens, jag tror att mineral oljan kan hjälpa till att ”lock in” fukt. Jag har använt The Lip Slip främst under natten och en del av produkten sjunker in och resten ligger kvar som en hinna på dina läppar. På morgonen är läpparna lena och återfuktade. The Lip Slip har en doft jag inte kan beskriva på något annat sätt än ”syntetisk”, men det stör inte. The Lip Slip finns också i tubformat.

Jag tycker att The Lip Scrub var trevlig att använda, och The Lip Slip kan jämföras med by Terry Baume de Rose; men en billigare variant.

The Lip Scrub INCI: Sucrose, Petrolatum, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed oil
Flavor, Yellow 5, Red 33, Yellow 6.

The Lip Slip INCI: Polybutene, Mineral Oil, Beeswax (Cera Alba), Microcrystalline Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil Ethylene / Propylene / Styrene Copolymer, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butylene / Ethylene / Styrene Copolymer, Tocopheryl acetate (Vitamin E Acetate) Flavor, Polyhydroxystearic Acid, Calcium Aluminum Borosilicate, Silica, Saccharin, Tin Oxide, BHT.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?