Min månad i hudvård: januari 2017

Godmorgon!
Idag ska jag visa hur min månad i hudvård har sett ut under januari, jag har ofta fotat och lagt upp på Instagram: @jennyelisabeth.se. Men alla dagar/tillfällen har jag inte kommit ihåg att fota.
7/1 2017: Kväll

7/1: Kväll
Rengöring: Emma Hardie Amazing Face Cleansing Balm / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Tata Harper Hydrating Floral Essence / Ögonkräm: Tata Harper Restorative Eye Cream / Serum: Sunday Riley Good Genes / Återfukta: Sunday Riley Artemis

9/1 2017: Kväll

9/1 Kväll
Rengöring: Clinique Liquid Facial Soap Extra Mild / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Elemis Balancing Lavender Toner / Ögonkräm: Tata Harper Restorative Eye Cream / Serum: Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Sunday Riley Artemis

12/1 2017: Kväll

12/1 Kväll
Rengöring: Tata Harper Purifying Cleanser / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Clinique Moisture Surge Face Spray / Ögonkräm: Kate Somerville Goat Milk De-Puffing Eye Balm / Serum: Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment, Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Sunday Riley Artemis

13/1 Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Kate Somerville Nourish / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream / Serum: Codage No 1 Hydration Intense / Återfukta: Medik8 C-Tetra Vitamin C Day Cream

13/1 2017: Kväll

13/1 Kväll
Sminkborttagning: Clinique Take the Day Off Balm / Rengöring: Emma Hardie Amazing Face Cleansing Balm / Exfoliering: PIXI Glow Tonic / Återfukta: May Lindstrom The Jasmine Garden / Ögonkräm: Estée Lauder Revitalizing Supreme Eye Cream / Serum: Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Medik8 Hydr8 Night Cream

14/1 Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Clinique Moisture Surge Face Spray / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream / Serum: Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra

15/1 Morgon

15/1 Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: January Labs Resorative Tonic Mist / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream / Serum: Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra

15/1 Kväll

15/1 Kväll
Rengöring: Beauté Pacifique One Step Cleansing & Moisturizing Water / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: January Labs Restorative Tonic Mist / Ögonkräm: Sarah Chapman Skinesis Eye Recovery / Serum: Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Medik8 Hydr8

17/1 Morgon

17/1 Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: January Labs Resorative Tonic Mist / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream / Serum: Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra

18/1 Morgon

18/1 Morgon
Rengöring: Clinique Liquid Facial Soap Extra Mild + Foreo Luna Mini 2 / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: MV Organics Rose Hydrating Mist / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream / Serum: Kypris Clearing Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra

18/1 Kväll

18/1 Kväll
Rengöring: Beauté Pacifique One Step Cleansing & Moisturizing Water / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: MV Organics Rose Hydrating Mist / Ögonkräm: Estée Lauder Advanced Night Repair Eye + Serum / Serum: Paula’s Choice Clinical 1% Retinol Treatment, Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Medik8 Hydr8

20/1 Kväll

20/1 Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: January Labs Restorative Tonic Mist / Ögonkräm: Sarah Chapman Skinesis Eye Recovery / Serum: Estée Lauder Advanced Night Repair, Kypris Clearing Serum / Återfukta: Medik8 Hydr8

26/1 Morgon

26/1 Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: January Labs Restorative Tonic Mist / Ögonkräm: Kiehl’s Creamy Eye Treatment / Serum: Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra

30/1 Morgon

30/1 Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Lotion / Återfukta: MV Organics Rose Hydrating Mist / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream / Serum: Kypris Clearing Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra

30/1 Kväll

30/1 Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Lotion / Återfukta: Clinique Moisture Surge Face Spray / Ögonkräm: Kiehl’s Creamy Eye Treatment / Serum: Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Medik8 C-Tetra

31/1 Morgon

31/1 Morgon
Rengöring: Exuviance Purifying Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Lotion / Återfukta: Clinique Turnaround Revitalizing Lotion / Ögonkräm: Kate Somerville Goat Milk De-Puffing Eye Balm / Serum: MV Organics Rose Plus Booster / Återfukta: Medik8 C-Tetra

31/1 Kväll

31/1 Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Lotion / Återfukta: Clinique Turnaround Revitalizing Lotion / Ögonkräm: Kiehl’s Creamy Eye Treatment / Serum: Paula’s Choice Clnical 1% Retinol Treatment, Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Medik8 Hydr8

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?