NISIM Fast

Hej på er!
Jag har bestämt mig för att låta mitt hår växa ut och då jag hade NISIM Fast hemma så tänkte jag ”varför inte testa?”. I sociala medier har jag fått kommentarer från vänner som testat och sett resultat. Häng med på min NISIM Fast resa!

NISIM Fast

NISIM Fast

Den 1/2 2017 började jag tvätta håret med NISIM Fast. Men vad är då NISIM Fast? Det är ett schampo och balsam som innehåller aminosyror, proteiner och vitaminer som är essentiella för hårets tillväxt. Det rekommenderas att tvätta håret flera gånger i veckan med schampot och balsamet. Det som skiljer detta schampo och balsam från andra hårvårdsprodukter är att schampot ska användas två gånger vid tvätt, och balsamet ska användas även i hårbotten.

Jag kommer tvätta håret 2 – 3 gånger i veckan och jag kommer bara använda dessa produkter. Däremot kommer jag att använda en inpackning då jag upplever schampot och balsamet som extremt uttorkande för mitt redan torra och självlockiga hår.

NISIM Fast

NISIM FastLängden på mitt hår 1/2 2017

Detta är mitt utgångsläge, och jag hoppas på att NISIM Fast kommer ge mig ett par extra centimeter i längd. Spindelsven, Ida, recenserade NISIM Fast här, och jag kommer göra som hon gjorde och inte färga utväxten för att lättare se hur mycket håret växt under tiden med NISIM Fast.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?