Min uppdaterade nagelvårdsrutin

Godmorgon fina!
Idag ska jag prata om min nagelvårdsrutin litegrann, som nu är uppdaterad. Jag skippar lite verktyg (nagelbandssaxen) och jag har också hittat en ny favoritprodukt för nagelbanden!

Min uppdaterade nagelvårdsrutin

Bas- och topplack

Bas- och topplacket jag använder har inte ändrats, jag använder fortfarande CND Stickey och Essie Gel Setter. Färglacket är valfritt, men blir ofta ett Essie lack (mitt favoritlack i svart kommer från Essie, kolla här) och den kombinationen håller i minst en vecka och 3 – 4 dagar utan att chippa!

Min uppdaterade nagelvårdsrutin

För nagelbanden

Min nya favoritprodukt kommer också från CND och är deras Cuticle Eraser med AHA syra. Cuticle Eraser exfolierar och behandlar nagelbädden och huden runtomkring för att förebygga hangnails och tar hand om nagelbanden. Jag använder den varje gång jag målar om naglarna och på kvällen; när jag lackar naglarna tar jag bort det gamla lacket, masserar in Cuticle Eraser på nagelbädden och nagelbanden och lackar sen naglarna igen. På kvällen så masserar jag in det i nagelbanden och låter det verka under natten!

Min uppdaterade nagelvårdsrutin

Nagelolja

En annan produkt som är vårdande för naglar och nagelband är en olja. Tidigare har jag nämnt hur mycket jag gillar Essie Apricot Cuticle Oil men den får göra plats för en gammal favorit; Scratch Nail Food. Den doftar lavendel, är lite tjockare i konsistensen men inte ”otymplig”. Den mjukgör och håller nagelbanden i schack. Jag använder den dagligen, minst två gånger.

Min uppdaterade nagelvårdsrutin

Handkräm

Jag är ett fan av Clarins Hand & Nail Treatment, men nu och då kan den kännas lite för dyr för ens budget. Och här kommer då denna handkräm från The Body Shop in. Almond Hand & Nail Manicure Cream doftar gott, sjunker in snabbt och är godis för händer och naglar!

Min uppdaterade nagelvårdsrutin

Jag har helt slutat klippa mina nagelband, hang nails klipper jag men det är allt. När jag använder CND Cuticle Eraser så trycker jag tillbaka nagelbanden lite med en cuticle pusher från Tweezerman. För att fila naglarna använder jag en glasfil från Trind.

Essie Gel Couture: Take Me to Thread

Och detta är mina naglar just nu, med lacket Essie Take Me to Thread!

0

2 Kommentarer

  • Jenny
   Författare
   18 februari 2017 / 11:22

   Tack! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?