NOTD: Essie – Merino Cool

Godmorgon,
Idag har jag en NOTD till er, med Essie – Merino Cool. Visst påminner den väääldigt mycket om Essie Gel Couture lacket Take Me to Thread

NOTD: Essie - Merino Cool

NOTD: Essie – Merino Cool

Merino Cool var, som de flesta Essie lack, trevlig att lacka med. Den täckte på två lager och de Essie lack som köps här i Sverige har den rundade borsten som jag tycker så mycket om för det blir lättare att få till en bra kant vid nagelbandet.

Jag valde att lacka med Merino Cool fast jag precis haft ett lack i samma färgfamilj på naglarna, just för att kunna jämföra färgerna.

NOTD: Essie - Merino CoolEssie – Merino Cool / Essie Gel Couture – Take Me to Thread

Bilderna är tagna i samma ljus och har liknande bakgrund som ni ser, Merino Cool är kallare och drar lite mer mot lila with a hint of grey. Medan Take Me to Thread är varmare och har inte fullt så mycket grått i sig. Hursomhelst så tycker jag mycket om denna typ av färg.

Vilken skulle du lacka med om du fick välja?

0

3 Kommentarer

 1. 23 februari 2017 / 12:59

  Jag tycker de ser fina ut båda nyanserna du testat . Själv har jag mest fastnat i Essies rosa nyanser som Madison Avehue och Bachelorette Bash.. Kanske stavar fel men har inte lacken framför mig. Önskar jag passade i lite vintriga kalla nyanser jag med men det kanske beror på hudton? Dupersuperfint målat! Xoxo

  • Jenny
   Författare
   23 februari 2017 / 13:01

   Jag ska kolla upp nyanserna du nämnde, nya lack är ju alltid kul. Jag tror det beror på ens hudton, jag passar inte i vissa lack 🙂

 2. 23 februari 2017 / 13:55

  Snygg nyans!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?