Favorit: Cinema Secrets Brush Cleaner

Hej hej!
Idag ska jag prata om en favoritprodukt, ett litet hack eller tips if you will. Det är en rengöring för sminkborstar. Nämligen Cinema Secrets Brush Cleaner. Det är min go-to för när jag ska rengöra mina borstar. Läs vidare för att få reda på hur jag gör!

Favorit: Cinema Secrets Brush CleanerLuxx har vält ner den stora flaskan i golvet, därav tejpen på korken :’)

Cinema Secrets Brush Cleaner beskrivs såhär:
A professional-grade liquid makeup brush cleaner that is quick drying, rinse free and 99.99 percent antimicrobial disinfectant.

Cinema Secrets är ett företag baserat i Los Angeles och har funnits i 30 år. Om du är som mig och tycker att rengöra borstar är något av det tråkigaste som finns så kommer denna produkt att hjälpa!

Favorit: Cinema Secrets Brush Cleaner

Cinema Secrets Brush Cleaner har en snabbtorkande formula som rengör, desinficerar och ger borstarna en mjuk doft av vanilj. Den går att använda med både naturliga och syntetiska borstar och löser snabbt upp vax, flytande- och puderprodukter från borstar och annat du har haft smink på till exempel spatlar och paletter. Den tar bort 99.99% av alla bakterier och fungerar som ett ”balsam” för dina borstar för att förlänga dess livstid.

Jag har en stor flaska och en liten sprayflaska, jag gör så att jag tar en bit Torky och sprayar på Cinema Secrets Brush Cleaner på borsten och försöker att inte få det i metalldelen på borsten och sen snurrar jag runt borsten på Torkybiten tills borsten är ren.

Jag använder denna metod för att snabbt få borstarna rena så jag kan använda dem, för att rengöra djupare använder jag Beautyblenders Solid Cleanser.

Favorit: Cinema Secrets Brush CleanerBild: Beautybay.com

Cinema Secrets Brush Cleaner kan lättast köpas på eBay då det inte verkar finnas många (eller någon alls?) återförsäljare i Sverige. Trots svårigheterna att få tag på den så ville jag tipsa om den då den är oumbärlig för mig när jag ska rengöra mina borstar!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?