Hourglass GIRL Lip Stylo

Hej på er,
Idag ska jag visa ett par av mina skönhetsinköp som jag gjorde till födelsedagen. Jag har dreglat över Hourglass GIRL Lip Stylo och bestämde mig för att köpa ett par stycken; Activist, Dreamer, Futurist och Peacemaker. Här kommer swatches!

Hourglass GIRL Lip Stylo

Hourglass GIRL Lip Stylo

Hourglass GIRL Lip Stylo

En permanent produkt i Hourglass linje, GIRL Lip Stylo kommer i 20 nyanser och alla har upplyftande och motiverande namn! Vad sägs om Activist, Dreamer, Futurist och Peacemaker? Det är dom fyra jag har köpt. Det är en ”jumbo-läppkrita” som bäst beskrivs som ett färgat läppbalsam. De känns också som läppbalsam.

Det finns säkert en nyans för alla, nyanserna varierar mellan djupa bäriga toner, till orange och rött och sen det självklara valet för mig – nudes.

Hourglass GIRL Lip StyloActivist, Dreamer, Futurist, Peacemaker

Hourglass GIRL Lip StyloActivist, Dreamer, Futurist, Peacemaker

Hourglass GIRL Lip Stylo: Activist

Hourglass GIRL Lip Stylo: Activist

Activist beskrivs som en ”neutral rose”, och jag tycker verkligen om färgen. Det är en klädsam rosa!

Hourglass GIRL Lip Stylo: Dreamer

Hourglass GIRL Lip Stylo: Dreamer

En ”peachy pink” som kommer göra sig bra till den lilla solbrännan jag kommer få i sommar, varesig jag vill eller inte…

Hourglass GIRL Lip Stylo: Futurist

Hourglass GIRL Lip Stylo: Futurist

Mauve nude” kan man beskriva Futurist som, och det är nog min favoritnyans!

Hourglass GIRL Lip Stylo: Peacemaker

Hourglass GIRL Lip Stylo: Peacemaker

Peacemaker kan man beskriva som en ”peachy nude” och den påminner lite om Futurist, men Futurist är lite ljusare i mina ögon.

Jag har tappat lite lusten för flytande läppstift, och vill ha något lättare som också är lite återfuktande. Jag tror i och för sig att min ovilja för läppstift beror mest på såret jag har vid mungipan… först ville jag inte göra dessa läppswatches, men bestämde mig ändå för att göra dem.

Här i Sverige kan vi köpa Hourglass GIRL Lip Stylo via Nordstrom eller Net-a-Porter! Räkna med extra avgifter för tull och moms om du handlar från Nordstrom, det undviker du via Net-a-Porter. Hos Nordstrom är styckpriset för dessa läppstift $32 och hos Net-a-Porter (där man betalar i euro) kostar de 29.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?