NOTD: Essie – Sew Me (Gel Couture)

Godmorgon!
Idag: en Nail of The Day! Jag har lackat naglarna med ett nytt lack i samlingen, Essie – Sew Me från Gel Couture linjen ??

NOTD: Essie - Sew Me (Gel Couture)

Essie – Sew Me (Gel Couture)

Sew Me var trevlig att lacka med, det krävdes tre lager för full täckning och för att slippa ett streaky resultat. Jag har gillat 2 av 3 Gel Couture lack som jag provat, det jag inte gillade var Pre-Show Jitters som jag inte lyckades få full täckning på.

Med Take Me to Thread så höll manikyren i ungefär 10 dagar och jag hoppas att detta lack håller samma kaliber! Sew Me är en varm, persikonyans som jag först inte skulle funka med min varma hudton – men jag gillar’t!

Har du provat något lack ur Gel Couture serien?

0

1 kommentar

  1. 11 mars 2017 / 20:48

    Snygg färg på lacket

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?