Jenny testar: Anastasia Waterproof Créme Color Eyeliner

Godmorgon!
Idag, eller för ett par dagar sen då detta inlägg är tidsinställt, så ska jag testa en gel eyeliner. Jag har aldrig använt gel eyeliner förut så detta kan gå hursomhelst…

Jenny testar: Anastasia Waterproof Creme Color Eyeliner

Anastasia Beverly Hills Waterproof Créme Color Eyeliner

Waterproof Créme Color Eyeliner är en gel eyeliner som är matt, mjuk och kan användas som skugga och som eyeliner. Det var mest därför valet föll på den eftersom den har två användningsområden. Den ska ge ett hållbart resultat även i varma och fuktiga klimat.

Jenny testar: Anastasia Waterproof Creme Color Eyeliner
Jenny testar: Anastasia Waterproof Creme Color Eyeliner

Denna swatch (ovan) hade suttit på min hand i flera timmar och efter ett par turer med att tvätta händerna. Den höll för det mesta, men när det var dags att smörja in händerna försvann den – som väntat. Men som tur är så använder vi ju inte handkräm på ögonlocken ?

Jenny testar: Anastasia Waterproof Creme Color Eyeliner

Såhär ser eyelinern ut applicerad på ögonlocket, jag har som sagt aldrig använt en gel eyeliner och detta var mitt första försök. Jag är ändå rätt nöjd med hur det blev.

Eyelinern presterade bra på ögonlocket, den höll för att gråta men på de ställena där linjen var lite för tjock så smetades den ut på resten av ögonlocket också. Kanske alla gel eyeliners gör så? Men jag trodde den skulle hålla lite bättre för ”yttre påfrestningar”. Den var lätt att applicera, men man får jobba upp lite produkt på borsten och sen torka av den lite mot kanten på burken för att inte få för mycket på locket.

  • 6.8/10
    Applicering - 6.8/10
  • 7.6/10
    Hållbarhet - 7.6/10
  • 5.4/10
    Pris - 5.4/10
6.6/10

Waterproof Créme Color Eyeliner

Waterproof Créme Color Eyeliner finns hos KICKS.se och kommer i 3 nyanser, Anastasia Beverly Hills egna sida har fler nyanser och skickar till Sverige senast jag kollade.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?