Jenny testar: PTR & Beauté Pacifique

Hej hej,
Idag ska jag visa två produkter som jag testar just nu. Ska berätta lite kort om dem och jag återkommer i ämnet när jag testat dem i ett par veckor för att se vad de gjort, och om de gjort något med min hy.

Jenny testar: PTR & Beauté Pacifique

Jenny testar: PTR & Beauté Pacifique

Jag testar ofta nya produkter, men försöker att inte testa för mycket ny hudvård på samma gång. Av det skälet att det blir svårt att isolera vilken produkt som gör vad, och om jag reagerar på dem negativt. Jag reagerar sällan negativt på produkter och har tålig hy, jag vet vad den klarar och inte klarar och jag blandar gärna produkter från olika märken.

Just nu testar jag ett serum från Peter Thomas Roth och en ögonkräm från Beauté Pacifique. Båda innehåller retinol/vitamin a.

Jenny testar: PTR & Beauté Pacifique

Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM

Ett väldigt flytande serum med retinol som passar alla hudtyper. Jag använder det för att jag upplever att retinol har en positiv effekt på hudstrukturen och på röda ärr efter acne. Enligt Skincity, där jag köpte serumet, så ska det vara bra för just det (bland annat). Jag har än så länge bara hunnit använda serumet 2 – 3 gånger, upplever att huden är mycket len på morgonen därefter och vissa ärr efter acne är lite blekare. Tummen upp so far ?? Jag tog det säkra före det osäkra och använder det varannan kväll för att sen bygga upp till varje kväll. Här kan du köpa serumet.

Jenny testar: PTR & Beauté Pacifique

Beauté Pacifique Vitamin A Eye Creme

En ögonkräm med vitamin a, som ska hjälpa till med rynkor och fina linjer samt mörka ringar. De första har jag inte problem med, än, men jag blev rekommenderad den här ögonkrämen i ett hudtest hos Skincity och tänkte att man kan ju alltid prova. Skincity säger: ”A-vitaminerna i kombination med Squalane förbättrar fuktbalansen och stimulerar tillväxten av fibrer i kollagenstrukturen.”. Även med denna produkt märkte jag dagen efter att huden var väldigt len och såg bra ut. Den får också tummen upp so far ?? Här kan du köpa ögonkrämen.

0

2 Kommentarer

 1. Paulina Aspljung
  9 mars 2017 / 01:05

  Om den ögonkrämen funkar är det definitivt något jag behöver. Fick mina rynkor under ögonen för två år sedan kanske? ? Skulle vara så skönt att minska dem aningen. Hur länge har du använt den? Såg att du skrev att du inte hade några rynkor men tror du att dem hade gått ner pyyyyyyttelite? ? Kram!

  • Jenny
   Författare
   9 mars 2017 / 09:50

   Jag har använt den i snart 2 veckor, morgon och kväll. Jag tycker att ögonområdet är slätare, om du förstår hur jag menar. Jag hade/har problem med strukturen på hyn, men det är inte kråksparkar eller så. Jag hörde att det egentligen inte finns någon ögonkräm som gör det som utlovas, men jag tycker att denna funkat bra på de här två veckorna. Kramar! ☺️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?