NOTD: Essie – Lady Like

Looks
Godmorgon,
Vem vill ha en NOTD? På ett av mina favoritlack? Du? Vad bra, för det är vad som står på schemat idag! En NOTD med Essie Lady Like!

NOTD: Essie - Lady Like

NOTD: Essie – Lady Like

Lady Like är ett mauve lack med creme finish. Det täckte på två lager och var, som de flesta Essie lack, trevligt att lacka med. Om man bortser från att denna flaska är från USAs sortiment och har alltså den smala, lilla penseln som jag inte tycker om att lacka med. Men jag har så många Essie lack från USA att jag behöver vänja mig med att lacka med den penseln. Och jag tycker det gick ganska bra att få till kanterna vid nagelbanden!

Det täckte som sagt med två lager och det är väl standard för nagellack, färgen kan ändras lite beroende på ljuset men på det stora hela är det en feminin och chic färg som passar bra om man inte vill ha straight up rosa.

Ett av mina favoritlack, som jag kanske måste köpa ur det svenska sortimentet enbart för penseln…

Loading Likes...

1 kommentar

  1. onsdag, 15 mars 2017 / 14:59

    åh den där färgen är så himla fin 🙂

    • onsdag, 15 mars 2017 / 15:00

      Visst är den! 🙂

Kommentera