NOTD: Essie – Lady Like

Godmorgon,
Vem vill ha en NOTD? På ett av mina favoritlack? Du? Vad bra, för det är vad som står på schemat idag! En NOTD med Essie Lady Like!

NOTD: Essie - Lady Like

NOTD: Essie – Lady Like

Lady Like är ett mauve lack med creme finish. Det täckte på två lager och var, som de flesta Essie lack, trevligt att lacka med. Om man bortser från att denna flaska är från USAs sortiment och har alltså den smala, lilla penseln som jag inte tycker om att lacka med. Men jag har så många Essie lack från USA att jag behöver vänja mig med att lacka med den penseln. Och jag tycker det gick ganska bra att få till kanterna vid nagelbanden!

Det täckte som sagt med två lager och det är väl standard för nagellack, färgen kan ändras lite beroende på ljuset men på det stora hela är det en feminin och chic färg som passar bra om man inte vill ha straight up rosa.

Ett av mina favoritlack, som jag kanske måste köpa ur det svenska sortimentet enbart för penseln…

0
Följ:

2 Kommentarer

  • Jenny
   Författare
   15 mars 2017 / 15:00

   Visst är den! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?