Recension: Sarah Chapman Skinesis Overnight Hand & Nail Treatment

Hej på er, har ni sovit gott?
Idag ska jag berätta lite om en produkt från Sarah Chapman som räddat mina händer nu i höst och vinter! Nyfiken? Läs vidare ?

Recension: Sarah Chapman Skinesis Overnight Hand & Nail Treatment

Sarah Chapman Skinesis Overnight Hand & Nail Treatment

Overnight Hand & Nail Treatment är ingen vanlig kräm, utan det är en torr olja som återfuktar händer och tar hand om nagelbanden. Oljan sjunker in snabbt och på morgonen därefter är händerna mjuka och lena. Serumet innehåller en blandning av 8 kraftfulla oljor som är rika på antioxidanter, vitaminer och omegas kombinerat med ingredienser som plumpar, återfuktar och reducerar pigmentförändringar på händerna.

Ett par pumpar på kvällen är allt som krävs, använd den ett par veckor för optimala resultat. Jag tycker att man märker av att serumet återfuktar bra redan på morgonen efter första användningen. Jag har inte problem med pigmentering på händerna men under höst och vinter blir mina händer torra som fnöske. Jag gillar att använda oljor, i ansiktet, i håret och på kroppen så varför inte låta händerna få smaka lite på olja också?

INCI: Dictyopteris Oil, Abyssinian Oil, Baobab Oil, Chia Seed Oil, Argan Oil, Jojoba Oil, Grapreseed Oil, Sea Buckthorn Oil, Renovage, Volufilne, Vitamin A Palmitate, Isoquercetin, Vitamin C, Collageneer, Synovea-HR, Jasmine, Rose, Tuberose, Frangipani.

  • Applicering
  • Resultat
4.5

Sarah Chapman Skinesis Overnight Hand & Nail Treatment

Overnight Hand & Nail Treatment finns att köpa på bl a. FeelUnique, och kostar där 457 SEK för 15 ml.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?