Recension: Essie Gel Setter

Hej hej,
Idag ska jag recensera en av mina favoritprodukter nämligen Essie Gel Setter Top Coat. Jag har ju redan avslöjat att det är en favoritprodukt så du vet nog hur recensionen blir… men läs gärna vidare ändå! 🙂

Recension: Essie Gel Setter

Essie Gel Setter Top Coat

Gel Setter Top Coat var den produkt som plockade hem priset för bästa nagelprodukt i DB Awards 2016, och det tycker jag är rätt. Topplacket har en gelformula för lång hållbarhet och hög glans. Gel Setter torkar också väldigt snabbt och är i klass med Seche Vite, men till skillnad från SV så krymper det inte på nageln och det ger heller inte ljusa lack en annan, mörkare ton.

Gel Setter håller vad det lovar när det kommer till hållbarhet, mina manikyrer (använder Gel Setter i kombination med ett valfritt färglack och CND Stickey som baslack) håller i 3 – 4 dagar utan att chippa i hörnen. Tip wear är inte heller ett problem de första dagarna.

Det som är negativt är att precis som Seche Vite så tjocknar formulan när man kommit ner till halva flaskan ungefär, det gör lacket svårare att lacka med men jag tycker resultatet blir detsamma. Detta är min tredje flaska och jag vågar nog mig på att säga att detta är det bästa topplacket jag provat!

  • Applicering
  • Hållbarhet
  • Resultat
4.6

Essie Gel Setter Top Coat

Essie Gel Setter Top Coat finns att köpa i butik och online, det kostar 145 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?