Recension: Giorgio Armani Maestro UV

Godmorgon,
Idag är det dags för en liten recension på en primer. En vän till mig önskade att jag skulle recensera fler primers och jag tyckte det var en bra idé. Jag har testat Giorgio Armani’s Maestro UV Skin Defense Primer med SPF50. Är den något att hänga i julgranen?

Recension: Giorgio Armani Maestro UV Primer

Giorgio Armani Maestro UV Skin Defense Primer SPF50

Jag använder alltid en primer under min basprodukt, och jag har testat denna primer med SPF från Giorgio Armani med en prislapp på 620 SEK (KICKS.se), flaskan innehåller 30 ml (1 oz). SPF är ju viktigt att använda för att förebygga solskador i huden och även i anti-aging syfte.

Flaskan är i glas och är opak, den är utformad med pipett och själva produkten är mjölkigt vit och känns silkig. Flaskans utformning är bra för det gör att ingredienserna hålls intakta och SPFen blir inte gammal i förtid, så länge man kommer ihåg att stänga flaskan.

Primern kan användas under makeup eller på egen hand, jag ska erkänna att jag ibland glömmer SPF och då tycker jag det är smart med en primer med såpass hög SPF som Maestro UV har. Maestro UV har skydd för både UVA och UVB och har även skydd för föroreningar. Den känns lätt på huden och lämnar inte en vit yta som rena SPF produkter ibland kan göra. Maestro UV jämnar även ut huden med hjälp av en blurrande effekt.

Jag gör så att jag tar ett par droppar och masserar in i huden med fingrarna, är du känslig för dofter så kanske du ska be om ett prov på denna då den har en lätt doft av parfym.

Recension: Giorgio Armani Maestro UV Primer

Recension: Giorgio Armani Maestro UV Primer

Recension: Giorgio Armani Maestro UV Primer

Jag tycker att detta är en bra primer, det enda negativa är priset. Sminket sitter på plats hela dagen och primern verkar blurra ut vissa saker. Huden ser bättre ut, med och utan foundation, den är lite jämnare och har lite mer glow. Primern funkar bra även på egen hand när den har denna effekten på huden. Den absorberas även snabbt och lämnar ingen vit yta på huden, den känns bekväm helt enkelt!

Foundationen glider på lite lättare med denna primer, och sminket sitter bättre. Ingen världs omvälvande hållbarhet, men bättre ändock.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?