Topp 5: Verktyg

Godmorgon,
Denna vecka blir lite annorlunda här på bloggen, det kommer komma ett inlägg varje dag. Varje inlägg kommer vara en topp 5 över olika kategorier: verktyg, basprodukter, ögon, kinder, läppar, paletter och hudvård. Hoppas du kommer tycka om mini-serien!

Topp 5: Verktyg

Topp 5: Verktyg

  1. MAC 217: Denna borste använder jag för att packa på färg på locket och ibland även för att definiera creaset. Den plockar upp skugga/pigment bra och känns behaglig mot ögonlocket.
  2. MAC 222: Min favoritborste för att blenda skugga i crease, den är mindre än andra blending borstar och funkar därför bra för mig som har hooded eyes.
  3. Real Techniques Setting Brush: En riktig multi-tasker, jag settar concealer under ögonen med den och jag använder den för highlight. Den är mjuk och skön och plockar upp lagom mängd med produkt.
  4. Real Techniques Blush Brush: Min favoritborste för rouge, den är stor utan att vara för stor och ger en fin wash of colour på kinden, inga ”harsh edges” här inte!
  5. Beautyblender Original & Micro Mini: Favoritverktyget over all, den funkar utmärkt till foundation och concealer och andra flytande/kräm produkter. Original storleken använder jag oftast för foundation och Micro Mini för concealer och krämhighlight.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?