Topp 5: Verktyg

Godmorgon,
Denna vecka blir lite annorlunda här på bloggen, det kommer komma ett inlägg varje dag. Varje inlägg kommer vara en topp 5 över olika kategorier: verktyg, basprodukter, ögon, kinder, läppar, paletter och hudvård. Hoppas du kommer tycka om mini-serien!

Topp 5: Verktyg

Topp 5: Verktyg

  1. MAC 217: Denna borste använder jag för att packa på färg på locket och ibland även för att definiera creaset. Den plockar upp skugga/pigment bra och känns behaglig mot ögonlocket.
  2. MAC 222: Min favoritborste för att blenda skugga i crease, den är mindre än andra blending borstar och funkar därför bra för mig som har hooded eyes.
  3. Real Techniques Setting Brush: En riktig multi-tasker, jag settar concealer under ögonen med den och jag använder den för highlight. Den är mjuk och skön och plockar upp lagom mängd med produkt.
  4. Real Techniques Blush Brush: Min favoritborste för rouge, den är stor utan att vara för stor och ger en fin wash of colour på kinden, inga “harsh edges” här inte!
  5. Beautyblender Original & Micro Mini: Favoritverktyget over all, den funkar utmärkt till foundation och concealer och andra flytande/kräm produkter. Original storleken använder jag oftast för foundation och Micro Mini för concealer och krämhighlight.
Loading Likes...

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.