Topp 5: Ögon

Hej hej,
Här kommer del tre i topp 5 serien, denna del innehåller produkter för ögonen. Men inte paletter, de är en egen kategori.

Topp 5: Ögon

Topp 5: Ögon

 1. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, Anti-age: Denna ögonskuggsprimer minskar synliga ålderstecken och får ögonskuggan att hålla längre, UD själva säger 24 timmar… men riktigt så bra är det inte.
 2. Marc Jacobs Twinkle Pop Stick Eyeshadow: Favoriten när det kommer till inner corner highlight, nyansen Honey Bunny eller Volver blir fin i inre hörnet av ögat.
 3. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, Granite: Bästa ögonbrynspennan, den har en fin liten spets som gör det lätt att få precision när man fyller i brynen. Jag använder nyansen Granite då jag har färgat svart hår.
 4. Dior Diorshow Maximizer 3D: När jag använder mascara använder jag oftast denna frans primer också, den gör att mascaran sitter ännu lite bättre och just denna primer har vårdande ingredienser.
 5. Too Faced Better Than Sex Mascara: Det råder delade meningar om denna mascara, antingen funkar den eller inte. För mig funkar den och det är min favorit. Man kan genom att applicera fler lager få mer volym, och med färre lager separation och längd.
0

2 Kommentarer

 1. torsdag, 30 mars 2017 / 06:28

  Inte testat någon av dessa produkter men är sugen på mascaran pga hypen. Dock älskar jag mascaror som har gummiborstar :/ vet inte hur den här borsten ser ut.

  • Jenny
   Författare
   torsdag, 30 mars 2017 / 10:34

   Det är inte en gummiborste på denna mascara.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?