Topp 5: Kinder

Godmorgon,
Del 4 i topp 5 serien, idag är det dags för produkter för kinderna. Typ highlighter, contour och rouge.

Topp 5: Kinder

Topp 5: Kinder

  1. BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed, Pearl: Pressed, poured eller liquid. Spelar ingen roll bara nyansen är Pearl. Pearl är den där perfekta frostiga highlightern.
  2. Illamasqua Cream Pigment, Hollow: En bra nyans för contour om man är lite blekare, den är lätt att blenda ut och blir fin på huden.
  3. Hourglass Ambient Lighting Blush, Dim Infusion: Favoriten för ett lite mer naturligt rouge, den är lite korallig och passar utmärkt på våren tycker jag!
  4. MAC Cremeblend Blush, Brit Wit: Jag har inte använt mycket krämprodukter innan, men nu har jag börjat göra det och detta rouge är så fint! Lite mauveigt. Och funkar bäst att applicera med fingrar tycker jag.
  5. Too Faced Love Flush Blush, Your Love is King: Vill jag ha lite mer rosig färg på kinderna så är det Your Love is King som jag använder, det är min favorit av Love Flush rougen. Det enda jag inte gillar är förpackningen då jag har svårt att få upp den.
0
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?