Topp 5: Läppar

Hej!
Idag är det dags för del 5 i min topp 5 serie. Och idag är det dags för läpprodukter. Finns någon av dina favoriter med?

Topp 5: Läppar

Topp 5: Läppar

  1. by Terry Baume de Rose: Ett läppbalsam med doft av ros, det enda som fungerar när mina läppar är torra som fnöske. Det går att applicera under dagen vid behov och att sova med.
  2. Dior Addict Lip Sugar Scrub: Min senaste förtjusning, en sockerbaserad läppskrubb i stiftform! Så himla smart! Sockerkornen smälter vid kontakt med läpparnas värme. Ett inlägg om skrubben finns här.
  3. Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick: ABH gör bra flytande läppstift och de kommer i många olika färger. Jag valde ut Sepia för bilden men har ingen favoritnyans… just nu.
  4. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick: KVD’s Everlasting Liquid Lipsticks är nog min favorit, även fast de är lite mer uttorkande än ABH. Min favoritnyans är Witches. Vill du se en jämförelse av 4 svarta flytande läppstift kan du kolla in detta inlägg.
  5. MAC Lipstick: Jag föredrar flytande läppstift pga hållbarheten, men MACs läppstift är en favorit och jag har flera olika nyanser. Även här har jag ingen favoritnyans, på bilden är det Cyber.
0
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?