Topp 5: Paletter (uppdaterad)

Hej,
Här kommer näst sista delen i min serie med topp 5 inlägg. Denna delen handlar om paletter, mest för ögonen men det finns en contourpalett med också…

Topp 5: Paletter

Topp 5: Paletter

 1. Kat Von D Shade + Light Face Contour: När, och framförallt om, jag contourar så använder jag denna palett. Contournyansen längst till vänster passar min hy bra. Jag använder också highlightersen för att ljusa upp, men använder en annan highlight på kindbenen.
 2. Urban Decay Naked 3: Jag har haft denna palett i samlingen länge, men det är först nu som jag börjat tycka om och använda den mer. Skuggornas nyanser passar mig bra och jag tycker mina ögon poppar med dem.
 3. Too Faced Chocolate Bon Bons: Det är lite samma historia med denna palett som med Naked 3, den har blivit en favorit på det senaste. Jag gillar skuggan Malted väldigt mycket.
 4. Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance: En palett jag använt mycket, jag ääälskar skuggorna. Dom är krämiga och mjuka, lite kick up men inget att tala om. Lätta att blenda även för en n00b som mig.
 5. Kat Von D Shade + Light Eye Contour: Min go-to palett för matta, vackra skuggor. Den svarta skuggan är to die for!

Topp 5: Paletter

Topp 5: Paletter

Topp 5: Paletter

Topp 5: Paletter

Topp 5: Paletter

0

2 Kommentarer

 1. 4 april 2017 / 20:09

  Åh men naked 3 vill jag så gärna ha! Kan du inte visa hur färgerna ser ut inuti också?

  • Jenny
   Författare
   9 april 2017 / 18:48

   Det kan jag nog ordna! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?