Topp 5: Hudvård

Hej,
Sista delen i min topp 5 serie och o’boy, denna kategori var inte lätt! Jag fick till slut välja favoriterna just nu för jag kunde inte välja vilka som var mer än det.

Topp 5: Hudvård

Topp 5: Hudvård

  1. Emma Hardie Amazing Face Moringa Cleansing Balm: Jag älskar att rengöra ansiktet med balms, och speciellt med denna. Den doftar gott och funkar även som sminkborttagning i nödfall om man inte har något annat att ta bort smink med. Jag föredrar att använda den som second cleanse för jag vill att den ska vara i kontakt med min hy och rengöra den. Är nu inne på min tredje balja.
  2. Paula’s Choice 2% BHA Liquid: BHA eller Salicylsyra är bra för en oren hud då den är oljelöslig och kan komma igenom olja i porer och exfoliera dem. Den jämnar ut hudtonen och är även bra för att lugna rödhet.
  3. Tata Harper Hydrating Floral Essence: En fu**ing underbar mist som jag använder efter en exfolierande toner för att påbörja återfuktningen. Detta är min andra flaska.
  4. Elemis Hydra-Boost Serum: En ny favorit i hudvårdshyllan, jag hade så svårt att välja serum överhuvudtaget så det fick bli denna nya favorit som bland annat behandlar yttorrhet.
  5. Sunday Riley Artemis: Min favorit bland de oljor jag har hemma, den doftar underbart, känns lite som sirap i konsistensen och är väldigt bra mot break-outs. Tyvärr är den discontinued och ersatt med UFO, som jag ännu inte testat då Artemis är så dryg.
Loading Likes...

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.