Topp 5: Hudvård

Hej,
Sista delen i min topp 5 serie och o’boy, denna kategori var inte lätt! Jag fick till slut välja favoriterna just nu för jag kunde inte välja vilka som var mer än det.

Topp 5: Hudvård

Topp 5: Hudvård

  1. Emma Hardie Amazing Face Moringa Cleansing Balm: Jag älskar att rengöra ansiktet med balms, och speciellt med denna. Den doftar gott och funkar även som sminkborttagning i nödfall om man inte har något annat att ta bort smink med. Jag föredrar att använda den som second cleanse för jag vill att den ska vara i kontakt med min hy och rengöra den. Är nu inne på min tredje balja.
  2. Paula’s Choice 2% BHA Liquid: BHA eller Salicylsyra är bra för en oren hud då den är oljelöslig och kan komma igenom olja i porer och exfoliera dem. Den jämnar ut hudtonen och är även bra för att lugna rödhet.
  3. Tata Harper Hydrating Floral Essence: En fu**ing underbar mist som jag använder efter en exfolierande toner för att påbörja återfuktningen. Detta är min andra flaska.
  4. Elemis Hydra-Boost Serum: En ny favorit i hudvårdshyllan, jag hade så svårt att välja serum överhuvudtaget så det fick bli denna nya favorit som bland annat behandlar yttorrhet.
  5. Sunday Riley Artemis: Min favorit bland de oljor jag har hemma, den doftar underbart, känns lite som sirap i konsistensen och är väldigt bra mot break-outs. Tyvärr är den discontinued och ersatt med UFO, som jag ännu inte testat då Artemis är så dryg.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?