NOTD: Essie Perfect Posture (Gel Couture)

Godmorgon,
Sovit gott? Det har inte jag, men det är okej för jag har ett snyggt nagellack på mig. Jag har suktat efter Perfect Posture sen jag såg det i en snap från en beauty guru för flera månader sedan.

NOTD: Essie Perfect Posture (Gel Couture)

NOTD: Essie Perfect Posture (Gel Couture)

Alla Gel Couture lack jag provat har jag tyckt om och Perfect Posture var inget undantag. Vissa av Gel Couture lacken har krävt fler lager än de rekommenderade två och Perfect Posture var ett av dem. Det var lite streaky när det bara var två lager så jag lackade ett till och då blev det perfekt. Lacket är lätt att lacka med och är en ljus periwinkle blå, och jag skulle vilja säga att den har lite grått i sig också.

Gel Couture lacken jag provat hittills har hållit i ungefär 10 – 12 dagar, och 5 – 6 dagar utan att chippa. Jag tycker det är riktigt bra och jag längtar efter när dom släpper ett svart lack med krämfinish, då blir jag nöjd. Men tills dess får jag hålla till godo med nyanserna jag har.

Har du testat Gel Couture lacken, vad tycker du?

0

1 kommentar

  1. onsdag, 5 april 2017 / 09:26

    Underbar nyans!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?