NISIM Fast: 2 månader senare

Godmorgon,
Nu har jag gett upp på NISIM Fast. Mest för att kvalitén på mitt hår känns mer porös och torr än vanligt, inte för att jag inte sett något resultat. Eller är det ett resultat? Läs vidare för att se!

NISIM Fast

NISIM Fast

Den 1/2 2017 började jag tvätta håret med NISIM Fast, jag tvättade håret 2 gånger i veckan fram till den 1/4 2017 när schampot tog slut. När jag började såg mitt hår ut såhär.

NISIM Fast

Jag hade precis fått det färgat och sidorna var trimmade. Jag började med NISIM Fast då jag vill låta mitt hår växa ut (det har visat sig vara lättare sagt än gjort, viljan att trimma ner sidorna är staaaark) och tänkte att det inte skadar om det fungerar och ger mig en liten extra skjuts på vägen.

NISIM Fast

På två månader har mitt hår växt 2,5 centimeter, hår växer normalt cirka 1 centimeter/månad så lite extra längd har jag fått, men inte mycket. Jag funderar på om jag hade fått bättre resultat om jag tvättat håret ännu oftare. Det finns balsam kvar, men väldigt lite schampo, det räcker inte till fler än två tvättar till och det ger nog inte många centimeter.

Jag kommer inte köpa mer NISIM Fast för jag längtar efter min vanliga hårvårdsrutin, men jag vill ändå säga att det fungerade för mitt hår växte fortare än normalt och helt plötsligt hade jag över 1 centimeter längd på sidorna. Och 2,5cm är helt okej på 2 månader.

Har NISIM Fast fungerat för dig?

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?