Jenny testar: Egg Mousse Pack

Godmorgon,
Jag fick hem ett paket från Sephora.fr förra veckan, där bland annat denna ansiktsmask fanns med. Den är från märket Too Cool For School och heter Egg Mousse Pack!

Jenny testar: Egg Mousse Pack

Too Cool For School Egg Mousse Pack

Too Cool For School är ett #kbeauty märke och Egg Mousse Pack är också den första #kbeauty produkten jag provar. Too Cool For School säljs hos Sephora och masken kostar 190 SEK för 100ml. Egg Mousse Pack är då en ansiktsmask som innehåller äggvite-extrakt och äggula och kommer i en flaska med pump. Det som gör denna mask annorlunda är att den är i mousse form.

Jenny testar: Egg Mousse Pack

Ingredienserna, äggula och äggvite-extrakt, ska ge lyster och återfukta huden. Äggvita ljusar upp och rengör medan äggula återfuktar och gör huden len och mjuk. Pumpa ut produkt i handen, applicera i hela ansiktet, låt verka i 10 minuter och skölj sedan av med ljummet vatten.

Jenny testar: Egg Mousse Pack

Masken påminner en del om raklödder, det gör även flaskan den kommer i. Det pirrar lite i huden när masken är på och den börjat skumma. Jag tyckte inte att man såg någon större skillnad efter en användning, däremot kändes huden ren och återfuktad. Jag tyckte det var ganska skönt med pirrandet när masken skummar men var inte så imponerad av doften masken har.

Jag kommer prova masken igen för att se om man får något resultat, men mest vill jag nog använda den igen för pirret…

INCI: Water, Betaine, Butylene Glycol, Lauryl Phosphate, Isopentane, Trehalose, Carbon Dioxide, Arginine, Potassium Laureth Phosphate, Laureth-1 Phosphate, Polyglyceryl-10 Laurate, Egg Yolk Extract/Extrait De Jaune D’oeuf, Albumen Extract, Dipropylene Glycol, Potassium Hydroxide, Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Ppg-3 Caprylyl Ether, Acrylates /C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Citrate, Citric Acid, Xanthan Gum, Carbomer, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Methylparaben, Fragrance. 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?