NOTD: Essie Flashed (Gel Couture)

NOTD: Essie Flashed (Gel Couture)

NOTD: Essie Flashed (Gel Couture)

Jag har verkligen fastnat för Gel Couture serien och det senaste tillskottet i samlingen är den elektriskt vallmoröda Flashed. Som jag berättat innan är Gel Couture en serie gellack som inte behöver en UV lampa för att härda. Det räcker med två, i vissa fall tre, lager färg och sen topplack. Sedan rekommenderar Essie att man lägger på ett nytt lager av topplacket för att underhålla.

Flashed krävde två lager för att täcka, men jag ser i efterhand att på vissa naglar kunde ett tredje lager ha varit på sin plats. Vad jag också märkte denna gång som jag inte märkt, eller haft problem med innan när jag använt Gel Couture, är att det tar en himla tid för lacket att torka!

Jag är van med quick drying topplack och när jag lackade med Flashed så lyckades jag förstöra en nagel så jag fick lacka om den. Hade inte reflekterat över hur lång tid det tar på sig att torka innan.

Senaste manikyren med ett Gel Couture lack höll i 12 dagar innan det chippade, får se hur Flashed mäter sig med det.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?