Swatches: bareMinerals Gen Nude

Godmorgon,
Idag ska jag bjuda på lite, fula, swatches på tre nya (för mig) läpprodukter. De kommer från bareMinerals och är en del ur Gen Nude sortimentet.

Swatches: bareMinerals Gen Nude

bareMinerals Gen Nude: Liquid lipstick & gloss

I mars 2017 lanserade bareMinerals sin linje som de kallar Gen Nude, tanken är att det ska finnas en nude nyans för alla hudtoner. Det finns inte bara nyanser i rosa men även i mauve, brunt, orange och bärigt. Totalt finns det 40 nyanser utspridda över liner, gloss och flytande- och vanliga läppstift.

Jag har tre nyanser, varav en inte aaaalls passar mig, men de swatches jag Googlade fram såg fina ut så jag chansade. I alla fall, nyanserna jag har är Smooch (liquid lip), Swag (liquid lip) och Sugar (gloss).

Swatches: bareMinerals Gen NudeMatte Liquid Lipcolor, Smooch

Det är denna nyansen jag chansade med, och det ser inte bra ut på mig. Det liknar Idomin-läppar…

Swatches: bareMinerals Gen NudeMatte Liquid Lipcolor, Swag

Now we’re talking! Jag älskar den här nyansen, perfekt nude för mig. Jag gillar verkligen formulan på det här flytande läppstiftet, det är krämigt och ger en full matt täckning. Det känns även återfuktande på läpparna och det sitter bra.

Swatches: bareMinerals Gen NudeButtercream Lipgloss, Sugar

Jag brukar inte gilla gloss men detta har jag inget emot. Glosset är krämigt och har fin glans, täckningen är lätt till medium. Jag upplever glosset som återfuktande och känns lite som ett läppbalsam. Det doftar av vanilj.

Buttercream Lipgloss är glutenfritt medan Matte Liquid Lipcolor är märkt som veganskt och glutenfritt.

Jag köpte dessa från Skincity, där ett Buttercream Lipgloss kostar 279 SEK och ett Matte Liquid Lipcolor kostar även det 279 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?