The Body Shop Almond Milk & Honey

I mars lanserade The Body Shop en ny serie i sitt sortiment, Almond Milk & Honey. Produkterna är riktade mot en torr och känslig hy och innehåller Community Trade-producerad mandelolja samt Community Trade-producerad honung.

Allt som allt finns det sju produkter i serien, jag har det här lilla kittet och har testat tre av produkterna. Alla produkter är producerade utan färgämnen, är dermatologiskt testade och vegetariska.

The Body Shop Almond Milk & Honey

The Body Shop Almond Milk & Honey

Almond Milk & Honey Essential Selection, 195 SEK

Detta kit innehåller fyra av de sju produkterna i serien:

  • Almond Milk & Honey Shower Cream 250ml
  • Almond Milk & Honey Body Butter 50ml
  • Almond Milk & Honey Soap 100g
  • Almond Milk & Honey Hand Cream 30ml

The Body Shop Almond Milk & Honey

Soothing & Caring Shower Cream, 70 SEK

Jag upplever den här duschkrämen som väldigt snäll mot huden, den är skapad för att bevara hudens naturliga fuktbarriär och pH-nivåer med hjälp av ingredienser som inte torkar ut huden. Huden på min kropp är helt annorlunda mot den i mitt ansikte, min kropp behöver något snällt och återfuktande och denna duschkräm passar bra till det.

The Body Shop Almond Milk & Honey

Soothing & Restoring Body Butter, 60 SEK

Detta body butter är lite annorlunda i konsistensen än The Body Shops andra serier, jag trodde det skulle vara fetare men istället är det lite lösare. Min hud tycker om det oavsett, och jag föredrar denna formulan framför den gamla (?).

The Body Shop Almond Milk & Honey

Calming & Protecting Hand Cream, 50 SEK

En lugnande och vårdande handkräm, även denna produkt har en lite annan formula än tidigare produkter. Formulan på handkrämen är lite rikare än t ex min andra favorit Satsuma Hand Cream som känns mer som en gel.


Summa summarum, de produkter jag testat tycker jag om och jag vill gärna testa kroppsskrubben också. Doften är behaglig om än lite syntetisk. I kombination med varandra så är dessa produkter ännu bättre, till exempel om du använder duschkrämen och sen body butteret. Min favorit är… ja, jag velar mellan body butteret och handkrämen, kan inte riktigt bestämma mig.

Om du vill prova på denna serie så kan jag rekommendera detta kit.

The Body Shops produkter kan köpas i butik, deras egna butik eller t ex Åhléns, och online.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?