Jenny testar: STARSKIN Bio-Cellulose Second Skin Face Masks

För någon vecka sen var jag in på min lokala KICKS butik och köpte 3st STARSKIN arkmasker, som vanligt har jag hört gott om dem (det är ofta därför jag köper något, det har bra rykte) och var nyfiken. Jag har testat Hydrating Bio-Cellulose Second Skin Face Mask och ville berätta vad jag tycker.

Jenny testar: STARSKIN Bio-Cellulose Second Skin Face Masks

STARSKIN Bio-Cellulose Second Skin Face Masks

Det var nog på Stilbloggen jag först läste om STARSKIN maskerna, Karin talade gott om dem hon testat och jag blev nyfiken. Men det tog ett tag innan jag väl slog till, när jag gjorde det köpte jag Hydrating Bio-Cellulose Second Skin Face Mask, Silkmud Pink French Clay Purifying Liftaway Mud Face Sheet Mask och Dreamkiss Coconut Bio Cellulose Second Skin Lip mask.

Vad jag förstår är STARSKIN maskerna utvecklade i samråd med dermatologer, hudterapeuter och makeupartister som alla tagit hand om Hollywoodstjärnor och kan stjärnornas hemligheter till perfekt hy.

Vem drömmer inte om en Hollywoodbehandling från topp till tå? Nu kan du få det hemma med hjälp av STARSKIN som har masker för ansikte, läppar, händer och fötter.

Jenny testar: STARSKIN Bio-Cellulose Second Skin Face Masks

Hydrating Bio-Cellulose Second Skin Face Mask

Innan man applicerar masken rekommenderas det att man rengör ansiktet och för att få maximalt resultat så ska du även exfoliera huden. Masken har två ytskikt som ska tas bort innan applicering, det var lite pilligt att få tag på ytskikten men det var inga problem att ta bort dem när man väl fått tag på dem.

Själva masken är i ett gelmaterial och är väldigt skön att ha på huden, masken är fullkomligt dränkt i produkt (serum) men sitter ändå där den ska utan att glida runt. Jag har testat andra arkmasker som glider runt och som bäst lämpar sig för att man ligger ner när man har den på, men med STARSKIN masken kunde jag tjorva på som vanligt.

Masken kändes kylande på huden och piggade upp, den ska sitta på i 10 – 20 minuter och jag hade den nog på i 30 minuter.

När jag tagit av masken så masserade jag in det lilla överflöd som var, och passade på att ta det som var i förpackningen på halsen och händerna. Huden kändes lite klibbig även fast det inte var mycket produkt kvar, min hy verkade suga upp allt den kunde. När det klibbiga lagt sig så kändes huden len och mjuk, verkade lite fylligare.

Jag är nu väldigt nyfiken på läppmasken som skulle verka återfuktande och plumpande!

För 99 SEK får din hy lite lyx, andra masker från märket kostar allt från 59 SEK – 149 SEK. Helt klart värda sitt pris och jag kommer försöka ha en eller två hemma för vid behovs bruk.

Du hittar STARSKIN hos KICKS!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?