Recension: Yves Saint Laurent Neutralizers

I ett inlägg från oktober 2016 så pratade jag lite om Urban Decay Naked Skin Color Correcting Fluid i mina två favoritnyanser: green och pink. Jag nämnde att ni kunde vänta er ett inlägg om Yves Saint Laurent’s motsvarighet: Neutralizers. Jag visste däremot inte att det skulle dröja såhär länge för mig att skriva detta inlägg.

Tanken med color correcting är att man använder nyansen som är motsatt t ex blått i färghjulet för att neutralisera det blåa (som oftast finns i form av mörka ringar under ögonen). På detta sätt kan man då dölja mörka ringar, röda ärr och rodnad eller korrigera en ”tråkig” hudton.

Recension: Yves Saint Laurent Neutralizers

Recension: Yves Saint Laurent Neutralizers

Recension: Yves Saint Laurent Neutralizers

GREEN: Corrects blemishes and conceals redness for an even skin tone.
BISQUE: Corrects dark circles and dark spots and illuminates.
VIOLET: Corrects yellow, dull skin for a healthy-looking glow.

När jag använder en color corrector/neutralizer så använder jag den ovanpå foundation, men under concealer. Man kan även använda den innan foundation om man så vill.

Recension: Yves Saint Laurent Neutralizers

Yves Saint Laurent Neutralizers

Pigmenteringen på Neutralizers är väldigt bra, och det är viktigt när man använder den under en foundation eller concealer. Det krävs inte mycket produkt för att få ett synligt resultat. Formulan är mjuk och krämig och den torkar ner till en satin finish. Jag upplever inte att den framhäver fina linjer eller att resultatet blir kakigt även fast man har den under foundation och/eller concealer.

Förpackningen, som är densamma som på Touche Éclat och är tyvärr lite svår att ha att göra med. Det är svårt att styra över hur mycket produkt man får och det blir en del spill.

Recension: Yves Saint Laurent Neutralizers

Jag har mest använt den gröna och violetta neutralizern då jag inte får bisque att fungera för mig, jag tror den är lite för mörk för concealern får en annan nyans på de områden där jag har använt bisque neutralizern. Den violetta, som mer ser rosa ut i mina ögon, har jag använt under ögonen för att dölja de mörka ringarna (jag använder även den rosa color correcting fluiden från UD under ögonen, peach och/eller bisque verkar vara fel nyans för mig) och den gröna har jag använt på områden där jag har lite mer röda ärr eller rodnad.

På det stora hela är jag nöjd med Yves Saint Laurent Neutralizers, du kan köpa dem hos Eleven och där kostar de 375 SEK/st.

  • Applicering
  • Hållbarhet
  • Resultat
4

Yves Saint Laurent Neutralizers

Yves Saint Laurent Neutralizers kan du köpa hos Eleven och där kostar de 375 SEK/st.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?