Min månad i hudvård: mars & april 2017

Godmorgon,
Idag är det dags för inlägget om min månad i hudvård och vad jag använt. Denna gång gäller inlägget för två månader, och som vanligt är det bara det jag har bild på som jag tagit med.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

4/3 2017, morgon: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil, FAB Facial Radiance Pads, Paula’s Choice RESIST Advanced Replenishing Toner, Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster, Kate Somerville Nourish Daily Moisturizer, Clinique Pep-Start Eye Cream.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

9/3 2017, kväll: Clinique Liquid Facial Soap Extra Mild + Foreo Luna Mini 2, Paula’s Choice 2% BHA Liquid, MV Organics Rose Hydrating Mist, Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM, Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe, Kate Somerville Nourish Daily Moisturizer, Beauté Pacifique Vitamin A Eye Creme.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

10/3 2017, kväll: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil, Paula’s Choice 2% BHA Liquid, Paula’s Choice RESIST Advanced Replenishing Toner, Sunday Riley Good Genes, Sunday Riley Luna Sleeping Night Oil, Kate Somerville Nourish Daily Moisturizer, Beauté Pacifique Vitamin A Eye Creme.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

11/3 2017, morgon: Oskia Renaissance Cleansing Gel, Paula’s Choice 2% BHA Liquid, MV Organics Rose Hydrating Mist, Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster, Medik8 C-Tetra Vitamin C Day Cream, FAB Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

23/3 2017, kväll: Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser, Biologique Recherche Lotion P50, Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Medik8 Hydr8 B5, Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

24/3 2017, morgon: Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser, Paula’s Choice 2% BHA Liquid, Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Medik8 Hydr8 B5, Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer, Clinique Pep-Start Eye Cream.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

25/3 2017, kväll: Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser, Biologique Recherche Lotion P50, MV Organics Rose Hydrating Mist, Medik8 Hydr8 B5, Medik8 Hydr8 Night, Beauté Pacifique Vitamin A Eye Creme.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

27/3 2017, morgon: Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser, Paula’s Choice 2% BHA Liquid, MV Organics Rose Hydrating Mist, Elemis Hydra-Boost Serum, Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer, Clinique Pep-Start Eye Cream.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

29/3 2017, kväll: Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser, Biologique Recherche Lotion P50, Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Medik8 Hydr8 B5, Medik8 Hydr8 Night, Tata Harper Restorative Eye Creme.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

1/4 2017, kväll: Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser, Biologique Recherche Lotion P50, Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Medik8 Hydr8 B5, Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

3/4 2017, kväll: Clinique Liquid Facial Soap Extra-Mild, Paula’s Choice 2% BHA Liquid, Paula’s Choice RESIST Advanced Replenishing Toner, The Ordinary Advanced Retinoid 2%, Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe, Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

4/4 2017, morgon: Oskia Renaissance Cleansing Gel, Paula’s Choice 2% BHA Liquid, Clinique Turnaround Revitalizing Lotion, Peter Thomas Roth Camu Camu Power C x 30, Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer, Clinique Pep-Start Eye Cream.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

4/4 2017, kväll: Emma Hardie Amazing Face Moringa Cleansing Balm, Paula’s Choice 2% BHA Liquid, PIXI Hydrating Milky Mist, Paula’s Choice CLINICAL 1% Retinol Treatment, Estée Lauder Advanced Night Repair, Tata Harper Restorative Eye Creme.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

5/4 2017, kväll: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil, Biologique Recherche Lotion P50, La Roche Posay Serozinc, Kypris Clearing Serum, Sunday Riley Artemis, Estée Lauder Revitalizing Supreme Eye Balm.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

8/4 2017, morgon: Oskia Renaissance Cleansing Gel, Paula’s Choice 2% BHA Liquid, Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Medik8 Hydr8 B5, Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer, FAB Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

10/4 2017, morgon: Oskia Renaissance Cleansing Gel, Paula’s Choice 2% BHA Liquid, Tata Harper Hydrating Floral Essence, Kypris Clearing Serum, Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer, Clinique Pep-Start Eye Cream.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

14/4 2017, morgon: Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser, PIXI Glow Tonic, Lumene Glow Boost, Peter Thomas Roth Camu Camu Power C x 30, Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer, Clinique Pep-Start Eye Cream.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

14/4 2017, kväll: Denna kväll avslutade jag rutinen med två masker. Paula’s Choice Radiance Renewal Mask och Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

16/4 2017, kväll: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil, PIXI Glow Tonic, The Ordinary Lactic Acid 5% + HA 2%, The Ordinary Advanced Retinoid 2%, Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe, Clinique Moisture Surge, Estée Lauder Advanced Night Repair Eye.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

18/4 2017, morgon: Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser, Paula’s Choice 2% BHA Liquid, Lumene Glow Refresh Mist, Lumene Glow Boost, Peter Thomas Roth Camu Camu Power C x 30, Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer, Clinique Pep-Start Eye Cream.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

18/4 2017, kväll: Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser, Pixi Glow Tonic, The Ordinary Lactic Acid 5% + HA 2%, The Ordinary Advanced Retinoid 2%, Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe, Sunday Riley Tidal, Kiehl’s Avocado Eye Treatment.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

19/4 2017, kväll: Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser, 2% BHA Liquid, CALM Redness Relief Toner, RESIST Daily Smoothing Treatment, CLINICAL 1% Retinol Treatment, RESIST Moisture Renewal Oil Booster, Skin Recovery Hydrating Treatment Mask.

Min månad i hudvård: mars & april 2017

20/4 2017, kväll: Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser, Biologique Recherche Lotion P50, Tata Harper Hydrating Floral Essence, Medik8 Hydr8 B5, Sunday Riley Artemis, Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask, Kiehl’s Avocado Eye Treatment.

0

3 Kommentarer

  • Jenny
   Författare
   6 maj 2017 / 09:45

   Ja, vissa bättre än andra men jag gillar ändå alla produkter ☺️

 1. 6 maj 2017 / 10:00

  Vad roligt att läsa ??

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?