Jenny testar: Lancôme Matte Shaker

Godmorgon!
Jag har testat Lancôme Matte Shaker i nyansen #186 Magic Orange och det är dags att låta er veta vad jag tycker. Läs vidare för att få reda på om Lancôme Matte Shaker är något att hänga i julgranen!

Jenny testar: Lancôme Matte Shaker

Lancôme Matte Shaker #186 Magic Orange

Matte Shaker är en spin-off på de populära Juicy Shakers som kom förra våren, till skillnad från Juicy Shaker är Matte Shaker inte marknadsförd som en olja utan som ett flytande läppstift. De ska ge en matt finish och ha en pigmenterad formula som ska vara dubbelt så pigmenterad som ett vanligt läppstift. Förpackningen och applikatorn, som jag tycker så mycket om, är densamma som på Juicy Shakers.

Formulan är en mix utav olja och vatten och har en patenterat ”Ultra Thin Film” teknologi och har en viktlös känsla och blir ett med huden utan att offra intensiv färg. Och formulan innehåller vitamin E som gör formulan behaglig att bära och gör så att läpparna inte torkas ut.

Det finns sju nyanser av Matte Shaker. Jag valde #186 Magic Orange då jag ville ha något lite färgstarkt till våren. Man kan använda en nyans för sig eller mixa med en annan för mer valfrihet.

Jenny testar: Lancôme Matte Shaker

Jenny testar: Lancôme Matte Shaker

Jag ska börja med att säga att jag gillar applikatorn, men jag hade svårt att få nog med produkt på den den första gången. Det var lättare de senare gångerna. Något jag också märkte är att om man inte skakar ordentligt så tar inte applikatorn upp nog med produkt vilket leder till att täckningen på läpparna inte blir optimal.

Väl på läpparna kändes Matte Shaker skön, den kändes lite som Juicy Shaker och känns återfuktande och inte uttorkande som flytande läppstift ofta gör. När den torkat så upplevde jag att den fastnade i de torra partierna på mina läppar så att exfoliera läpparna innan applikation är en bra idé. De torkar på ett par minuter och lämnar en finish som inte är matt, snarare semi-matt.

Vill du prova Lancôme Matte Shaker så finns de att köpa hos bl a Eleven och kostar där 225 SEK/st.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?