Det blev en Deathhawk, igen

Idag ska jag till frisören, faktiskt så, när jag skriver detta, ska jag gå hemifrån om 20 minuter, jag tänkte att jag skulle visa mitt hår före och efter frisösbesöket. Jag vet vad jag vill göra och det ska inte vara några problem med det.

Kl 09:30: Här kommer före bilderna… och ja, jag skippade basen idag för jag hade fått en fin rand i pannan efter frisörbesöket då håret mest troligt kommer tvättas.

Det blev en Deathhawk, igen

Det blev en Deathhawk, igen

Kl 12:30: Efter bilder…

Det blev en Deathhawk, igen

Som ni ser blev det en Deathhawk, en mohawk liknande typ av frisyr som ofta ses på gothare eller deathrockares huvuden. Det som skiljer en Deathhawk från en vanlig tuppkam är att den är bredare, och jag kommer styla den annorlunda än vad frisören gjorde. Jag tänker mig volym á la våffeltång.

Det blev en Deathhawk, igen

Jag är _så_ nöjd! Jag har nog hittat min frisyr ^^;  ;^^

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?