OOTD #12

Godmorgon,
Vad har du för planer för dagen? Mina är att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Så därför visar jag en outfit från förra veckan.

OOTD #12

OOTD #12Klänning: ASOS Curve / Handskar: eBay / Midjebälte: Lindex / Väska: Restyle.pl / Choker: Etsy (Hausofelle)

OOTD #12

OOTD #12

OOTD #12

För denna outfit har jag en kortare, oversize klänning från ASOS Curve med lite ärm, det var soligt så jag tänkte att klänning funkar. Jag bytte sen till ett par haremsbyxor och en topp för det blev lite kallt. Allt sitter dock i detaljerna, jag har ett par fishnet handskar, en o-ring choker, ett midjebälte och en väska. Det var en bekväm outfit, klänningen är väldigt skön… men jag tycker nästan haremsbyxorna var skönare ?

0

2 Kommentarer

 1. Frida
  10 maj 2017 / 21:21

  Vad fin du är!! Roligt med outfits 🙂

  • Jenny
   Författare
   11 maj 2017 / 09:47

   Tack! Och vad kul att du tycker det! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?