OOTD #13

Idag är det en lugn dag. Jag har två saker planerade som jag ännu inte gjort och det är att handla och sen ha boendestöd. Det blev en konstig vecka när måndagen var röd. Jag var och klippte mig i tisdags, är väldigt nöjd med resultatet och det kommer bli så bra när det växt lite.

Dagens OOTD är min tolkning av goth in summer, en lätt kofta ovanpå ett linne och leggings. Just nu har jag inga byxor som passar, jag behöver köpa ett par. Men jag går oftast i leggings, men nu när det blir varmare kommer det bli mer kjolar!

OOTD #13: Goth in summer

OOTD #13: Goth in summer

OOTD #13: Goth in summer

OOTD #13: Goth in summerKofta: Zalando Plus / Linne: Gekås / Leggings: Gekås / Halsband: eBay & Etsy / Ringar: Etsy & Crazy Factory / Örhängen: Etsy

0
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?