OOTD #15

Godmorgon,
Idag blir det ännu en OOTD, en riktigt casual goth outfit. Det var bekvämt, kanske inte så snyggt… men bekvämt.

OOTD: Really casual gothT-shirt: eBay / Byxor: ASOS Curve

OOTD: Really casual goth

Jag behövde något bekvämt att ha på mig så valet föll på ett par haremsbyxor från ASOS och en band t-shirt. Jag slängde på lite smink, lite slarvigt sådär, jag ides inte ens fylla i brynen ordentligt vilket är något jag inte gjort på någon vecka, jag tycker att nu när dom är nyfärgade så funkar det med att bara ha Benefit Gimme Brow i dem.

OOTD: Really casual goth

Byxorna är som sagt från ASOS Curve, dom finns inte i lager just nu men ASOS har andra alternativ. T-shirten är från eBay och är inte särskilt skön, jag hoppas att den mjukar upp sig med tvätt…

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?