Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette

Too Faced Sweet Peach Palette

Jag har lagt vantarna på Sweet Peach paletten från Too Faced! Paletten innehåller 18 skuggor med allt från peachy rosa, korall, bronsigt och pops of colour med t ex lila som får dig att se sommarfräsch ut året runt. Eller?

Too Faced Sweet Peach Palette

Too Faced Sweet Peach Palette

Too Faced Sweet Peach Eyeshadow Palette, 450 SEK

Skuggorna sägs vara högpigmenterade och lätta att arbeta med, i en look som jag gjorde med paletten använde jag ett par av skuggorna, skimriga och matta. Jag tyckte att när jag swatchade skuggorna (se nedan) så kändes de flesta av dem krämiga, men skuggorna är väldigt pudriga och fäller när man applicerar dem.

Jag tycker att de flesta skuggorna är pigmenterade, men inte HÖGpigmenterade. Många av dem blir skirare vid applicering än när man swatchar.

Paletten har en söt, lite syntetisk, doft av persika. Jag kände doften redan innan jag öppnat förpackningen och jag kanske inbillar mig men jag tycker mig känna den också när jag hade skuggorna på ögonlocken. Kan inte påstå att jag tyckte om det…

Too Faced Sweet Peach PaletteWhite Peach / Luscious / Just Peachy / Bless Her Heart / Tempting / Charmed, I’m Sure

Too Faced Sweet Peach PaletteNectar / Cobbler / Candied Peach / Bellini / Peach Pit / Delectable

Too Faced Sweet Peach PalettePeaches ‘N Cream / Georgia / Caramelized / Puree / Summer Yum / Talk Derby To Me

Jag tycker det är en väldigt fin palett, men det första intrycket var inte bra. Första looken jag gjorde så blev skuggorna fläckiga trots primer och dom var svåra att blenda. Jag tycker faktiskt att den här paletten var slöseri med pengar, skuggorna ser annorlunda ut IRL och kvalitén är inte bra. Vill du verkligen, verkligen, prova denna palett så gör det – men var beredd på en flopp.

Too Faced Sweet Peach Palette

0

2 Kommentarer

 1. Emma P
  10 juni 2017 / 09:00

  Jag har aldrig känt sug efter denna paletten faktiskt, såg en väldigt sval recension på Youtube långt innan den kom till Sverige som gjorde mig rätt avtänd. Känns bra efter att ha läst dina åsikter, min palettsamling är för stor för att medelmåttiga nytillskott ska kunna välkomnas:) Annars så ser dem fin ut men jag håller med om doften, känns rätt billigt och barnsligt men den parfymeringen tyvärr.

  • Jenny
   Författare
   10 juni 2017 / 10:38

   Jag var inte så sugen först, men såg så många fina sminkningar med den så tänkte att den kanske är något att ha. Men tyvärr var den inte det, jag har sålt min nu. Doften var hemsk!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?