Too Faced Sketch Marker Liquid Art Eyeliner

Too Faced Sketch Marker Liquid Art Eyeliner

Too Faced Sketch Marker Liquid Art Eyeliner

Med inspiration av japanska kalligrafi pennor så skapade Too Faced Sketch Marker Liquid Art Eyeliner. De är lättarbetade, färgstarka och vattentåliga. Eyelinern har en flexibel filt-tipp som gör att du kan skapa vilka former du vill. Sketch Marker kommer i en rad olika nyanser, från pasteller till de vanliga djupa, svarta och bruna nyanserna.

Jag har Sketch Marker i nyansen ”black”.

Too Faced Sketch Marker Liquid Art Eyeliner

Too Faced Sketch Marker Liquid Art Eyeliner

Jag föredrar en eyeliner med en filt-tipp framför en med en liten borste, och gel eyeliner har jag inte bemästrat än. Fast å andra sidan har jag nog inte bemästrat eyeliner. Punkt. But I digress…

Too Faced Sketch Marker Liquid Art Eyeliner

Tippen är flexibel och låter dig verkligen skapa vad du vill, från en nedtonad look för dagen till en dramatisk cat-eye look. Jag, som inte är van vid att måla eyeliner, hade lite problem med tippen vid första användningen dock. Den var lite hård och drog i ögonlocket så linjen blev inte så precis som jag hade önskat. Men jag mjukade upp den genom att dra ett par streck på armen.

Too Faced Sketch Marker Liquid Art Eyeliner

Även om jag hade problem med eyelinern så är jag ändå nöjd med resultatet, på ena ögat i alla fall. Det är dock inte eyelinerns fel att jag har problem med att få mina vingar lika, om det ändå vore så väl.

Jag skulle gärna ha denna eyeliner i vitt också, eller varför inte någon rolig färg? Sketch Marker kommer ju i 12 olika nyanser så det finns lite att välja på. Om du gillar söt förpackning och en, enligt mig, helt okej eyeliner så ska du nog kolla närmare på Sketch Markers.

Too Faced säljs exklusivt hos Sephora i Sverige, men jag köpte min på Selfridges.com där Sketch Marker kostar £17.00/st.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?