Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Godmorgon,
Jag har en favoritprodukt, Clinique Take The Day Off Cleansing Balm, som inte får så mycket kärlek tycker jag. För att ge den en kärleks-boost ska den få vara dagens produkt.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Take The Day Off Cleansing Balm är en kult produkt och skälet till det är enkelt, det är en enkel produkt. Det är ett lätt cleansing balm som tar bort även den mest envisa makeup, inklusive vattenfasta och produkter med SPF. Den är oparfymerad och passar den känsligaste huden såväl som en hud med acne.

Jag gillar cleansing balms och använder ofta Take The Day Off Cleansing Balm som first cleanse när jag haft smink och/eller SPF på mig under dagen. Take The Day Off Cleansing Balm har en fast konsistens tills man börjat massera in den på ansiktet, då smälter den till en olja.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm

Jag upptäckte Take The Day Off Cleansing Balm för något år sedan, men den har funnits längre än så. Det är en produkt som lämnar huden len och utan en oljig yta. Om du inte hittat något cleansing balm som du gillar, kanske för att de flesta är parfymerade, eller så kanske de har orsakat break-outs då kan detta cleansing balm vara något för dig. INCIn (se nedan) är väldigt enkel och innehåller ingen doft, mineral olja, produkter från djur eller essentiella oljor.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm finns att köpa hos bl a FeelUnique och kostar där 249 SEK. Den går även att köpa hos NordicFeel om du föredrar en svensk webbshop.

INCI: Ethylhexyl Palmitate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbeth-30 Tetraoleate, Polyethylene, PEG-5 Glyceryl Triisostearate, Water, Tocopherol, Phenoxyethanol

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?