Recension: Jeffree Star Velour Liquid Lipstick + Swatch

Recensioner

Recension: Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Lätt att bära och med lång hållbarhet, ett läppstift som har samma djärva stil som sin skapare. Innovativt formulerad för att hålla hela dagen och ha full täckning. Velour Liquid Lipstick har en “quick dry finish” som ska vara allt man vill ha av ett liquid lipstick och mer, vilket betyder att du aldrig behöver nöja dig med mindre än det bästa.

Ja, ni hör ju – Jeffree Stars liquid lipstick lovar väldigt mycket. Men är läppstiftet så bra som beskrivningen säger? Vi får se… jag har testat Velour Liquid Lipstick och jag har bara en nyans och det är ofc Weirdo. Men det dräller recensioner på dessa läppstift på Google, så söker du en recension på en annan nyans: Googla!

Läppstiften kommer i en rosa förpackning med Jeffree Stars logga på, jag har tyvärr haft detta läppstift så länge så jag har slängt asken och kan inte visa den.

Recension: Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Velour Liquid Lipstick är veganska och fria från parabener och gluten. Det finns 36 nyanser att välja på om man handlar från Jeffree Star Cosmetics, vi här i Sverige kan också handla Jeffree Star Cosmetics från Colors Vibe, men även från Beauty Bay.

Hylsan är typisk för ett flytande läppstift, hylsan är genomskinlig så man kan se färgen på läppstiftet och har text i roséguld, korken är rosa med stjärnor i roséguld. Hylsan har också en låsmekanism, klicket du hör när du öppnar eller stänger hylsan är låsmekanismen.

Namnet på läppstiftet står på en rosa klisterlapp på undersidan av hylsan.

Recension: Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Applikatorn är lite större och formad lite som ett säte som kramar om läppen och gör det lätt att applicera läppstiftet. Jag tyckte det var lätt att få till kanterna med denna applikator. Hållbarheten är bra, jag brukar använda Kylie Cosmetics Dead of Knight lip liner på läpparnas kontur och sen applicera läppstiftet.

Recension: Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Täckningen på läppstiftet är bra, detta är utan läppenna och ett lager. Då jag upplever att läppstiftet inte riktigt torkar så smetas det av på glas och sugrör till exempel. Jag provade det först med läppenna på hela läppen och tänkte att det var därför så jag testade utan läppenna och det är så jag har använt det. Någon gång med läppenna på läppens konturer.

Jag tycker om läppstiftet, det är behagligt att bära – känns väldigt lätt och har bra täckning. Frågan är ju bara hur man ställer sig till Jeffree Star själv. Men läppstiftet är bra.

Uppdatering 5/6: Efter att ha testat och jämfört Velour Liquid Lipstick med mina favoriter (ABH och KvD bla) så inser jag att applikatorn på Velour Liquid Lipstick inte alls gör det lätt att få till kanterna, kanterna blir snarare sämre. Att jag inte såg detta när jag skrev min recension först är helt klart ett fel från mitt håll. Läppstiftet i sig är helt okej, det är på applikatorn det faller för mig.

Loading Likes...

Kommentera