Min akne historia: Väntelista

Jag väcktes av telefonen häromdagen (finns det värre sätt att vakna på?!) och det var en sköterska från Hudmottagningen som hade ett tråkigt besked.

Min akne historia: VäntelistaMin hy, 25/5 2017

Min akne historia: Väntelista

Sköterskan som ringde från Hudmottagningen hade ett tråkigt besked, och det var att läkaren jag skulle få träffa nästa fredag är i Halmstad den dagen. Hon undrade om jag kunde ta mig till Halmstad istället och jag vågar inte det, jag har aldrig varit i Halmstad. Och ska jag då, ensam, virra runt och hitta buss och allt… nä.

Så alternativet var, då de tydligen har ont om både läkare och tider i Varberg, att hamna på en väntelista. Och det känns tråkigt, jag trodde att jag snart skulle få hjälp. Hon kunde inte säga hur lång tid det kan ta detta med väntelistan alls, men det löser sig.

Uppdatering: den 25/9 2017 började jag med Isotretinoin, här kan du läsa om det.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?