How to: Fågelbo-hår

Idag ska jag kort berätta hur jag stylar mitt hår när jag inte har det uppställt. Jag gillar fågelbo-hår looken och hoppas att du gör det också!

How to: Fågelbo-hår

How to: Fågelbo-hår

När jag inte har min ’hawk slicked back så har jag det såhär. Jag föredrar nog denna look framför att ha ’hawken uppställd, detta passar mitt ansikte lite bättre.

Tänkte dela med mig om hur jag får till detta fågelbo-hår, om det finns fler därute som tycker om looken!

How to: Fågelbo-hår

Jag låter mitt hår självtorka efter tvätt, jag har självlockigt hår så därav lockarna. Det enda jag gör efter tvätt är att lägga i O&M Frizzy Logic och borstar det sen med min Wet Brush.

How to: Fågelbo-hår

När håret har torkat så sprayar jag i lite hårspray, den jag använder kommer från Schwarzkopf och heter Got2B Rockin It Outlasting Hold Hair Spray. Sen tar jag min GHD Tuperingsborste och tuperar rötterna. Jag brukar lägga håret bakåt först för jag tycker det ger extra volym till boet när man sen lägger det ner. Jag sprayar sen i lite Oribe Dry Texturizing Spray i längder och toppar och kramar in det med handen.

Och resultatet är en messy fågelbo-look!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?