Jenny testar: Klairs Rich Moist Soothing Sheet Mask

Jag har fått testa ett par saker från k-beauty märket Klairs, en av produkterna var denna lugnande och närande sheet mask. Jag som älskar arkmasker var bara tvungen att testa denna först!

Jenny testar: Klairs Rich Moist Soothing Sheet Mask

Klairs Rich Moist Soothing Sheet Mask

Denna arkmask är gjord av 100% bomull, och är verkligen dränkt i produkt. Enligt Klairs är det en halv flaska med essens som masken innehåller.  Essensen är lugnande och lämnar huden återfuktad, fräsch och len. Som vanligt tar man ut masken ur förpackningen, glöm inte att använda produktrester till att smörja in händer och hals med, vecklar ut den och applicerar på ansiktet.

Masken ska sitta på i 10 – 20 minuter och när man tar av den ska man skonsamt klappa in den resterande produkten i huden. Avsluta med ett serum och en fuktkräm för bästa resultat. Det rekommenderas att använda en Rich Moist Soothing Sheet Mask 2 – 3 gånger i veckan.

Jag tyckte att masken var fullproppad med essens, det droppar inte från den så jag satt kvar vid datorn medan jag hade på mig masken. Den höll sig även på plats och flyttade sig inte.

När jag, efter 15 minuter, tog av masken så såg min hudton lite jämnare ut, lugnad är nog ordet jag söker. Vilket passar bra då det är det masken skulle göra, huden kändes också återfuktad och jag följde upp masken med ett serum och min dagkräm. Innan masken använde jag en rengöring och ett exfolierande ansiktsvatten.

Jag är väldigt nöjd med masken, kanske inte imponerad – men nöjd som sagt.

 • 5.1/10
  Effekt - 5.1/10
 • 5.9/10
  Innehåll - 5.9/10
 • 6.2/10
  Mängd - 6.2/10
 • 5/10
  Passform - 5/10
 • 6.3/10
  Pris - 6.3/10
5.7/10

Klairs Rich Moist Soothing Sheet Mask

Rich Moist Soothing Sheet Mask finns att köpa på Skincity och kostar 59 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?