Min månad i hudvård: maj 2017

Då var det dags igen, min månad i hudvård: mak 2017! Det har varit mycket hudvård i maj, mer än vanligt… jag har inte varit lika lat.

Min månad i hudvård: maj 2017

1/5 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Ole Henriksen Pick Me Up Face Mist / Booster/Serum: Paula’s Choice RESIST C15 Super Booster / Återfukta: Medik8 C-Tetra Vitamin C Day Cream

Min månad i hudvård: maj 2017

2/5 2017: Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil / Exfoliering: Pixi Glow Tonic / Booster/Serum: Paula’s Choice RESIST Daily Smoothing Treatment, Paula’s Choice CLINICAL 1% Retinol Treatment / Återfukta: Clinique Moisture Surge / Ögonkräm: Kiehl’s Creamy Eye Treatment

Min månad i hudvård: maj 2017

3/5 2017: Morgon
Rengöring: Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Lumene Glow Refresh Mist / Booster/Serum: Lumene Glow Boost, Paula’s Choice RESIST C15 Super Booster, Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra Vitamin C Day Cream / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream

Min månad i hudvård: maj 2017

4/5 2017: Morgon
Rengöring: Paula’s Choice CLEAR Pore Normalizing Cleanser / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Ole Henriksen Pick Me Up Face Mist / Booster/Serum: Lumene Glow Boost, Paula’s Choice RESIST C15 Super Booster, Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra Vitamin C Day Cream / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream

Min månad i hudvård: maj 2017

6/5 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Lumene Glow Refresh / Booster/Serum: Lumene Glow Boost, Paula’s Choice RESIST C15 Super Booster, Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Medik8 C-Tetra Vitamin C Day Cream

Min månad i hudvård: maj 2017

6/5 2017: Kväll
Rengöring: Emma Hardie Moringa Cleansing Balm / Exfoliering: Pixi Glow Tonic / Återfukta: Clinique Moisture Surge Face Spray / Booster/Serum: The Ordinary Lactic Acid 5%, The Ordinary Advanced Retinoid 2%, Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe / Återfukta: Medik8 Hydr8 Night

Min månad i hudvård: maj 2017

7/5 2017: Kväll
Rengöring: Tata Harper Purifying Cleanser / Exfoliering: Pixi Glow Tonic / Booster/Serum: Paula’s Choice RESIST Daily Smoothing Treatment, Paula’s Choice CLINICAL 1% Retinol Treatment / ÅterfuktaPaula’s Choice Radiance Renewal Mask, Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment / Ögonkräm: Estée Lauder Advanced Night Repair Eye

Min månad i hudvård: maj 2017

10/5 2017: Kväll
Sminkborttagning: Clinique Take The Day Off Balm / Rengöring: Emma Hardie Amazing Face Cleansing Balm / Exfoliering: Biologique Recherche Lotion P50 / Booster/Serum: Paula’s Choice RESIST Moisture Renewal Oil Booster, Estée Lauder Advanced Night Repair / Återfukta: Medik8 Hydr8 Night / Ögonkräm: Beauté Pacifique Vitamin A Eye Créme

Min månad i hudvård: maj 2017

11/5 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Lumene Glow Refresh Mist / Booster/Serum: Lumene Glow Boost, Paula’s Choice RESIST C15 Super Booster, Ole Henriksen Truth Serum / ÅterfuktaPaula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer SPF30 / Ögonkräm: First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream

Min månad i hudvård: maj 2017

11/5 2017: Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil / Exfoliering: Pixi Glow Tonic / Booster/Serum: The Ordinary LActic Acid 5% + HA 2%, The Ordinary Advanced Retinoid 2%, Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe / ÅterfuktaMedik8 Hydr8 Night / Ögonkräm: Beauté Pacifique Vitamin A Eye Créme

Min månad i hudvård: maj 2017

13/5 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Lumene Glow Refresh Mist / Booster/Serum: Lumene Glow Boost, Paula’s Choice RESIST C15 Super Booster, Ole Henriksen Truth Serum / ÅterfuktaPaula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer SPF30 / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream

Min månad i hudvård: maj 2017

13/5 2017: Kväll
Rengöring: Elemis Nourshing Omega-Rich Cleansing Oil / Exfoliering: Biologique Recherche Lotion P50 / Återfukta: Tata Harper Hydrating Floral Essence / Booster/Serum: Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe / Mask: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment / Ögonkräm: Beauté Pacifique Vitamin A Eye Créme

Min månad i hudvård: maj 2017

15/5 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Ole Henriksen Pick Me Up Face Mist / Booster/Serum: Lumene Glow Boost, Paula’s Choice RESIST C15 Super Booster, Ole Henriksen Truth Serum / ÅterfuktaPaula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer SPF30 / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream

Min månad i hudvård: maj 2017

17/5 2017: Kväll
Rengöring: Emma Hardie Amazing Face Cleansing Balm / Exfoliering: Pixi Glow Tonic / Booster/Serum: Paula’s Choice RESIST Daily Smoothing Treatment, Paula’s Choice CLINICAL 1% Retinol Treatment, Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe / Återfukta: Medik8 Hydr8 Night / Ögonkräm: Beauté Pacifique Vitamin A Eye Créme

Min månad i hudvård: maj 2017

18/5 2017: Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil / Exfoliering: Pixi Glow Tonic / Återfukta: January Labs Restorative Tonic Mist / Booster/Serum: The Ordinary Lactic Acid 5%, The Ordinary Advanced Retinoid 2%, Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe / Återfukta: Medik8 Hydr8 Night / Ögonkräm: Beauté Pacifique Vitamin A Eye Créme

Min månad i hudvård: maj 2017

19/5 2017: Kväll
Rengöring: Emma Hardie Amazing Face Cleansing Balm / Exfoliering: Biologique Recherche Lotion P50 / Återfukta: Tata Harper Hydrating Floral Essence / Booster/Serum: Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe / Återfukta: Medik8 Hydr8 Night / Ögonkräm: Beauté Pacifique Vitamin A Eye Créme

Min månad i hudvård: maj 2017

21/5 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Lumene Glow Refresh / Booster/Serum: Lumene Glow Boost, Paula’s Choice RESIST C15 Super Booster, Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Kate Somerville Goat Milk / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream

Min månad i hudvård: maj 2017

21/5 2017: Kväll
Rengöring: Tata Harper Purifying Cleanser / Exfoliering: Pixi Glow Tonic / Booster/Serum: The Ordinary Lactic Acid 5%, The Ordinary Advanced Retinoid 2%, Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe / Återfukta: Medik8 Hydr8 Night / Ögonkräm: Tata Harper Restorative Eye Creme

Min månad i hudvård: maj 2017

23/5 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: Lumene Glow Refresh / Booster/Serum: Lumene Glow Boost, Paula’s Choice RESIST C15 Super Booster, Ole Henriksen Truth Serum / Återfukta: Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturizer SPF30 / Ögonkräm: Clinique Pep-Start Eye Cream

Min månad i hudvård: maj 2017

23/5 2017: Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil / Exfoliering: Biologique Recherche Lotion P50 / Återfukta: January Labs Restorative Tonic Mist / Booster/Serum: Medik8 Hydr8 B5 / Återfukta: Kate Somerville Nourish / Ögonkräm: Tata Harper Restorative Eye Creme

Min månad i hudvård: maj 2017

27/5 2017: Kväll
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Exfoliering: Paula’s Choice 2% BHA Liquid / Återfukta: January Labs Restorative Tonic Mist / Booster/Serum: The Ordinary Lactic Acid 5%, The Ordinary Advanced Retinoid 2%, Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe / Återfukta: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask / Ögonkräm: Tata Harper Restorative Eye Creme

Min månad i hudvård: maj 2017

28/5 2017: Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil / Exfoliering: Biologique Recherche Lotion P50 / Återfukta: January Labs Restorative Tonic Mist / Booster/Serum: Paula’s Choice RESIST 10% Niacinamide Booster, Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe / Återfukta: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask / Ögonkräm: Beauté Pacifique Vitamin A Eye Créme

Min månad i hudvård: maj 2017

29/5 2017: Kväll
Rengöring: Sunday Riley Ceramic Slip / Exfoliering: Biologique Recherche Lotion P50 / Återfukta: January Labs Restorative Tonic Mist / Booster/Serum: The Ordinary Lactic Acid 5% + HA 2%, Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM / Återfukta: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask / Ögonkräm: Beauté Pacifique Vitamin A Eye Créme

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?