Årets Skönhetsskribent 2017: Lunchen

Ja, jag är sent ute med att blogga om lunchen för årets skönhetsskribent, jag vet. Men trots det vill jag dela med mig, för det var en otrolig dag!

Årets Skönhetsskribent 2017: Lunchen

Årets Skönhetsskribent 2017: Lunchen

Om du missat det helt så var jag en av 9 nominerade till Årets Skönhetsskribent, en utmärkelse instiftad av Apoteket 2014 för att ”uppmärksamma och synliggöra rapportering om skönhet som är nyanserad, bygger på kunskap och inspirerar.

Du kan läsa mitt inlägg om när jag fick veta att jag var nominerad här.

Prisutdelnings-lunchen hölls i Stockholm på Grand Hotel i restaurangen Rutabaga. Vi fick en välkomstdrink på deras egen ginger ale och lunchen var väldigt god. Det var lite mingel innan vi satte oss till bords. Jag fick bland annat träffa Åsa och Maja från Apoteket som jag mailat med, Kicki Norman var också på plats. Av de nominerade var alla inte där, till exempel fick vi FaceTimea med vinnaren Kakan Hermansson som låg på en solstol i Grekland tror jag det var.

Efter prisutdelningen började skaran vid bordet bli mindre och mindre, och jag hade också ett annat möte efteråt så jag fick skynda mig iväg till det.

Jag var, innan resan, nervös och lite rädd för det var något helt nytt jag skulle försöka mig på. Något utanför min comfort zone, men resan dit och hem gick bra och jag lyckades ju tydligen hitta tåget hem.

Nomineringstavlan har jag satt upp på väggen vid mitt skrivbord så jag ständigt blir påmind om vad jag åstadkommit och vad jag gjort. Jag är oerhört tacksam till alla inblandade, och speciellt till den personen som kände till mig och ansåg att jag var värdig en nominering.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?